acil yardim

kizlar 6 haftalik hamileyim wce gidince peceteyle silinince peceteye leke deyiyo. dushukmu sizce?
Dr git canm bekleme düsuk degildir ama lekelenme düsük tehlikesi demektir usg yapar 6 haftaliksa keseyi filan görürsuniz belki icin rahatlar en azindan.leken icinde tedavi baslayabilir..

kizlar shimdilik bi shey yok cok shukur artik gelmiyo akintim.ama cok sık idrara cikiyorum.nerdeyse 2 dakkadan bir. bunun nedeni ne ola bilir?

kizlar shimdilik bi shey yok cok shukur artik gelmiyo akintim.ama cok sık idrara cikiyorum.nerdeyse 2 dakkadan bir. bunun nedeni ne ola bilir?
Bende o durumdayım sürekli idrara çıkıyorum bu yüzden bol bol su ve meyve tüketmek gerekirmiş.Ben kan sulandırıcı içiyorum bu nedenle hafif lekenme bende de oluyor ama doktor önemli değil dedi

kizlar 6 haftalik hamileyim wce gidince peceteyle silinince peceteye leke deyiyo. dushukmu sizce?
Can'ım benimde öyle sorunun vardı hatta kanama geçirdim. 2 hafta önce hemen doktora gittim hala lekelenmem devam ediyor çok afedersiniz sadece peçeteye geliyor kahverengi akıntı ama dinlen Dedi birde progestan 200 mg hap verdi günde 3 adet onu kullanıyorum korkma hapı kendinde alabilirsin ama yinede doktora gidip bir kontrol olmanda fayda var çünki plesanta veya çocuğun eşinden kanama geliyorsa o tehlikeli benim kılcal damar kanaması imiş rahşm büyüdüğü için yan duvarlara baskı yapıyormuş onun için kanama olmuş maşallah bebeğimde en ufak bir sorun yok bir erkek Bebek annesi olucam rabbim nasip ederse ocak ayında doğumum olucak

Benım 7 hafta boyunca lekelenmem oldu doktor rahmi genısleyınce kılcal damarlara denk gelıyor korkulacak birşey yok dedi ablamın 6 ay kanamadı olmustu bebeğini sağlıklı kucağına aldı bol bol dınlen ama

Back
X