Acil yardım !

İlk Zaman'lar benimde oldu ilk defa kalp atışını görmeye gideceğim Zaman baya bi kanama geçirdim. Rızkı var gelecek. Hafta bir iğne oldum progrstan 200 günde üç defa vajinal kullandım sürekli kustuğum için hiç beslenendim. Ağır kesinlikle kaldırma. Uzan ayaklarına yastık koy, sıkıldın mı evin içinde tur at. 9 ay kamalı olan var. İlaçları kullandıktan sonra 3/4 sonra kahverengi ye döndü. Arasıra yine geldi. 3 hafta içinde de bitti. Stres yapma Can'ım. Bundan önce 3 aylık bebeğimi biç bir belirti olmadan kaybettim. Kanaman var diye kaybedeceksin diye bişey yok. İnan şunada 10 hamilerinin 6 sında kanama okuyor. Bol dua Rabbim ne derse o
Can'ım bitikten sonra tekrarladı mı kanama.. Ve sebepleri ne bu kanama alanının oluşmasında ona göre bir daha yapmıyım.bu aralar hep yolculuk yaptık eğer ondan olabilirse kurban Bayram'ında gitmeyeyim memleketlere gerekirse çalışmamda rapora devam edeyim bir buçuk ay daha.. Acaba ne sebep olur buna

7/8 haftalardan sonra tekrarlamadı birdaha. Ben olsam çok fazla dışarıya çıkmam ve yorulmam. Dr . Lar 2 saat fazla yolculuk önermiyorlar çünkü düşük tehliken var. Bu zamanları atlat bol bol gezersin. Bunun sebebini Dr larda maalesef bilmiyor. 2 hamileliğimde hiç kanaman olmadı. 12/13 haftadan sonra genelde risk kalkıyor diyorlar. Bende kanama alanı yoktu yine geliyordu. Tavsiyem ilaçlarını düzenli kullan dinlen Rabbim yazdıysa her türlü alıcaz kucsğımıza. Selametle Ekilemranipulu Ekilemranipulu

Back