Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar acil yardıma ihtiyacım var lütfen ilgilenin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sirpa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
2
0
27
Arkadaşlar saçlarım 6 ay içerisinde 3 defa oryalle acildi . Şuan saçlarım mahvolmuş durumda , oyuncak bebek saçları gibi ve uçları kopmaya başladı . Artik kendi rengime dönmek istiyorum (siyaha yakin bi kahve) . Kahveye boyadım ama acıcı olan yerler hemen akti diplerim koyu uçlarım resmen açık karamel . Ben kendi sac rengimi nasıl tutturabilirim . Artik boyatmayip yavaş yavaş kendi rengine dönene kadar kestirmeyi planlıyorum . Eğer başka bi fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen . Saçlarımdan nefret ediyorum resmen .

Arkadaşlar saçlarım 6 ay içerisinde 3 defa oryalle acildi . Şuan saçlarım mahvolmuş durumda , oyuncak bebek saçları gibi ve uçları kopmaya başladı . Artik kendi rengime dönmek istiyorum (siyaha yakin bi kahve) . Kahveye boyadım ama acıcı olan yerler hemen akti diplerim koyu uçlarım resmen açık karamel . Ben kendi sac rengimi nasıl tutturabilirim . Artik boyatmayip yavaş yavaş kendi rengine dönene kadar kestirmeyi planlıyorum . Eğer başka bi fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen . Saçlarımdan nefret ediyorum resmen .
başka çaremiz yok canım ya malesef uzatıp uzatıp kestireceğiz.. uçlarını da boyama daha boşver açık karamel kalsın o kadar da kötü değil yani bir sarı değil en azından göze çok kötü gelmez ama zaten şu an yeterince kötü görünüyordur anlıyorum seni ben de aynı durumdayım.. bol bol saç serumu kullanman lazım ne marka olduğu çok farketmez yeter ki saç telini sarıp korusun ki bunu hemen hemen her serum yapıyor..

aynı durumu geçen sene yaşadım çok iyi anlıyorumm sürekli saçlarım toplu gezdim bir yıl:KK61:salık bırakınca yoluk yoluk duruyodu.

bu bir sene içerisinde saçlarımı iki kere kendi rengine boyadım ama tabii ki akıyor boya sonuçta alt zemin sarı
saçlar malesef uçlardan kopuyor kestirmesen de boyu hiç uzamıyor koptuğu için
şimdi tam 10 aydır saçlarımı boyamıyorum uçlar açık renk dipler kendi rengim oldu ancak son zamanlarda ombre popüler olduğu için her gören nerde ombre yaptırdın diye soruyor mutlu oluyorummmm :KK45:

peki saçların uzadı mı diye sorarsann dipler kulağımın üst kısmına indi deee saçın boyu sadece 4 parmak uzayabildi ama ben kestirmedim yanık saçlarımı zaten saçlarım omuz üstündeydi bi de katlı kesimm bıraktım koparak gitsin kırıklar dedim şimdi üstte ki katlar omzumun aşağısına insin de hepsini aynı boy kestireyim diye bekliyorummm ama uzmıyorrr bu saçlaaarrr çok yavaş uzuyor:KK61:

bu bir yıllık süreçte sana tavsiyem toplu saç modelleriyle iyi anlaş, saçlarını ıslakken asla tarama, mutlaka haftada 2 kere banyoda saç maskesi kullann, banyo sonrası saçına ya argan yağı yada saç serumu kullan, doğal bakımlara gelince bence yağlı maskelerden se havuç suyu turp suyu lavanta suyu gibi olan bir bakım kürü seçip hafta da bir düzenli uygulaaaa vee süreklii saçlarını düşünmee kökü sende nasılsaaaa tatlımm canını çok sıkmaaa:KK15:

X