acil yarıdım lütfen

merallde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
Merhaba ben uzun zamandan beri hamilelik için tedavi görüyorum Konya Ssk hastanesinde.
Doktorum geçen ay rahim filmi çekineceksin dedi.
Adetim bittikten iki sonra gittim ancak hastanenin rahim filim makinesi bozulmuş epey de yaptırılmaz özelde yaptır, dedi.
Selçuklu hastanesini aradım 650 civarı fiyat söyledi.
Ben zaman kaybetmek istemiyorum. Bu ay çekinmek istiyorum. Ancak bu parayı veremem. Bunu tıpkı ssk gibi ücretsiz Konya'da hangi hastanede yaptırabilirim? Buradaki hastaneleri bilmiyorum hiç.
Birde bir hastane bulsam bile bu ay hemen bu filmi çekerler mi? Tam olarak nasıl işliyor prosedür?
şimdiden teşekkürler...

Merhaba ben uzun zamandan beri hamilelik için tedavi görüyorum Konya Ssk hastanesinde.
Doktorum geçen ay rahim filmi çekineceksin dedi.
Adetim bittikten iki sonra gittim ancak hastanenin rahim filim makinesi bozulmuş epey de yaptırılmaz özelde yaptır, dedi.
Selçuklu hastanesini aradım 650 civarı fiyat söyledi.
Ben zaman kaybetmek istemiyorum. Bu ay çekinmek istiyorum. Ancak bu parayı veremem. Bunu tıpkı ssk gibi ücretsiz Konya'da hangi hastanede yaptırabilirim? Buradaki hastaneleri bilmiyorum hiç.
Birde bir hastane bulsam bile bu ay hemen bu filmi çekerler mi? Tam olarak nasıl işliyor prosedür?
şimdiden teşekkürler...
Acaba yakın bir şehirde ki devlet hastanesini mi arayıp sorsanız?

1 ay beklersiniz o da çok fazla bir süre sayılmaz tedavi sürecinin yanında.

epeyde yaptırılmaz özelde yaptır ne demek yaa?ne kadar kolay söyleniyor böyle şeyler.kaç kişinin durumu vardır o parayı verecek.
allah yardımcınız olsun.hiçbir bilgim yok.umarım en kısa zamanda çözüm bulursunuz

Saglık bakanlıgını arayın şikayet edin oncelikle ve sonra gerekli işlemler için hastaneye sevk etsinler

Acaba yakın bir şehirde ki devlet hastanesini mi arayıp sorsanız?

konyada bir devlet hastanesi araştırayım öyleyse...
ben tedavim sürecinde öyle çok vakit kaybettim ki...
sürekli bir şeyler oluyor ve tedavim yarıda kalıyor...
sonra al başa tekrar...
tabi sıkıntı etmemeye çalışıyorum...

Saglık bakanlıgını arayın şikayet edin oncelikle ve sonra gerekli işlemler için hastaneye sevk etsinler

iki aydır bozuk muş...
nezaman yaptırılır dedim...
daha da yaptırılmaz dedi doktor... şaştım kaldım..
arayıp şikayet etmek gerek dediğiniz gibi

X