Acil yorum bekliyorum

06_gelincik_05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
142
8
118
Amasya
kızlar 33.haftamdayım

bugün öğlenden beri sağ kasığımda bir ağrı var karnıma çıkar tarzda ama sürekli değil doğum sancısı gibi geliyor arada ama sol tarafımda hiç bişey yok. gittikçede sıklaşıyo.geldiğinde bacağıma kalçamada vuruyo.tüm karın olmayınca korkmayım diyorum ama doktorada gitsemmi diye düşünüyorum. nst ye falan alırlarmı diye geelincede iyi ağrıtıyo bu neyin nesidir.acil yorum bekliyorum

hayatım burdan kim ne dese boş böyle bir durumda ben kızım normal zamanında doğum yaptım fakat benim doğum sancım senin anlatığın gibi bacağıma kasığıma vuruyodum gittim nst falan daha gününe var dediler eve geldim ama kızım ertesi gün geldi annesine ama bence tedirgin olma bekle biraz daha geçmezse git

hayatım burdan kim ne dese boş böyle bir durumda ben kızım normal zamanında doğum yaptım fakat benim doğum sancım senin anlatığın gibi bacağıma kasığıma vuruyodum gittim nst falan daha gününe var dediler eve geldim ama kızım ertesi gün geldi annesine ama bence tedirgin olma bekle biraz daha geçmezse git

Bende hepsi farklı cevap diye sevindim fikir veren olursa diye en iyisi ben bi banyoya girip hazırlık yapayım ne olur ne olmaz gece 12 ye kadar durucam geçmezse giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…