Acıll bakarmısınız

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
Ben su an kendımı cook kötü hissediyorum bademcıklerim kendi kendine şişiyor nefesimi kesiyor basımın tepesinde biri oturuyor kafam vücüdüma agır geliyor ensem agrıyor mefes alırken nefesım içimde sanki rüzgar gibi ara ara basım donuyor bayılacak gibi hıs geliyor içten içten yanıyorum bademcıklerim bi anda alttan kafama baskı yapıyor bu nedr yasayan var mı hiç annem üşütmüşsündür dedi ama nedr bu bir anda başladı

Üşütme ihtimalin var ama yarın doktora git mutlaka haftasonuna denk geliyor çünkü

Çok sıkı bir grip salgını var. Bence hemen bir acile gidin .

Geripse eyerki cok fena geliyor.. Birde emziren anneyim her ilacı içemiyorum parol içtim birtane fena halsizim inanın şu an yazarken parmaklarım zorr kımıldıyor gerçekten yataga uzanıp kollarımı açıp dinlenmek istıyorum bu gün hastaneye gittim biraz güneşli gördüm diye havayı üzerime baharlık mont giyindim zaten tsort incecik

Ya kulaklarımda da uğuldama tıkanma gibi başladı nedir bu nasış bir üşütme bu yahu

Berbat bir salgın var. Yarın derhal doktora git canım, birde emziriyormuşsun dertsiz başına dert alma...

Üşütmüşsün bence sen. Ensen falanda ağrıyormuş yarın doktora git hemen.

Geripse eyerki cok fena geliyor.. Birde emziren anneyim her ilacı içemiyorum parol içtim birtane fena halsizim inanın şu an yazarken parmaklarım zorr kımıldıyor gerçekten yataga uzanıp kollarımı açıp dinlenmek istıyorum bu gün hastaneye gittim biraz güneşli gördüm diye havayı üzerime baharlık mont giyindim zaten tsort incecik
papatya gargarası yap canım.birebir geliyor bademcik ve boğaz iltihabına

Ben su an kendımı cook kötü hissediyorum bademcıklerim kendi kendine şişiyor nefesimi kesiyor basımın tepesinde biri oturuyor kafam vücüdüma agır geliyor ensem agrıyor mefes alırken nefesım içimde sanki rüzgar gibi ara ara basım donuyor bayılacak gibi hıs geliyor içten içten yanıyorum bademcıklerim bi anda alttan kafama baskı yapıyor bu nedr yasayan var mı hiç annem üşütmüşsündür dedi ama nedr bu bir anda başladı
şifayı kapmışsın grip yada bademcik iltihabına benziyor,hadi geçmiş olsun dostum,yutkunmada zorluk çekiyormusun?

Son düzenleme:
Sagolun arkdaşlar ya bademciklerim ağrımıyor şişiyor kuşaklara dogru bir kasıntı gibi değişik birşeyler oluyor ya kafama kadar enselerim dahil. Sahiden fena oldum yani gece gece vücütt
şifayı kapmışsın grip yada bademcik iltihabına benziyor,hadi geçmiş olsun dostum,yutkunmada zorluk çekiyormusun?[/QUOTE. Ağrı değil ama boğazımda bir el var sanki aradan aradan yutkunuyotum öyle bişey yahu bir doğum yaptım resmen dagıldım hayatımda hiç böyle olmamıştım
emzirebilirim ama dimi böyle

Sagolun arkdaşlar ya bademciklerim ağrımıyor şişiyor kuşaklara dogru bir kasıntı gibi değişik birşeyler oluyor ya kafama kadar enselerim dahil. Sahiden fena oldum yani gece gece vücütt
emzirebilirim ama dimi böyle
emzirebilirmisiniz bilmiyorum,anne değilim bu konu hakkında bir fikrim yok ama ilaç aldıysanız emzirmeyin.çok kötüyseniz bir acile gitseniz keşke ama şiddetli bir grip yaşayacaksınız gibi geldi bana.geçmiş olsun.

doktooorr derdime bul bir çareeeee....benimde boğazım çok yanıyorr :KK43:

ılık su bol bol bir de aferin fort yazıyorum.alıp dinlen.terlediğin zaman hemen ılık suyunu iç.üşütme sırtını ve ayagını sıcak tut.kuş burnu çayı iç bol bol ama ılık olacak.3 gün sonra tekrar görüşelim.

Ya kulaklarımda da uğuldama tıkanma gibi başladı nedir bu nasış bir üşütme bu yahu

Muhtemelen orta kulak iltihabı ve o civardaki tüm lenf bezlerine yayılan bir rahatsızlık olacak; doktora git; bebeğe bulaşmadan çare bulsunlar sana...

Havalar kötü; tişört üzerine baharlık mont mu?

Benim dün iki kazak üst üste bir de kışlık kaban vardı; yine de üşüdüm. Mevsime uygun hareket edin...

Annem ve erkek kardeşim de aynı durumda. Hatta annemin sesi falan çıkmıyor resmen. Erkek kardeşime de doktor lenf bezlerin iltihaplanmış demiş. Siz de bi doktora görünseniz iyi olur. Gerçi hekimler bugün grevde olacaklarmış ama ihmal etmeyin. Havalar bu aralar dengesiz ve geçişli olduğu için baya bi salgın var. Doktora gidene kadar kış çayı falan için. Geçen hasta olacak gibi olmuştum hemen ondan içtim bi kaç kez atlattım başında. Geçmiş olsun :)

X