acill yardimm soguyan sevgili icin neler tavsiye edersiniz iliskinin bitmemesi icin

Smyraydinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
5
1
34
Cok uzun degil üc aydir hayatimda biri var ben bu kisiye gercekten fazlasiyle deger veriyorum ama nedenini bilmedigim bi sebepten dolayi bir turlu iliskimizi yoluna koyamadik ben bitirmek istemedikce o benden sogudu aramasam aramicak durumda suanda buna karsilik icimde oyle bir his varki sanki yoluna girdiken sonra hersey cok guzel olacak gibi hissediyorum bu durum cok sacma biliyorum bitirmek en dogrusu ama ben baska bi yol daha ariyorum fikirleriniz neler buna gercekten ihtiyacim var

insallah ben yanilirim ama er veya gec uzulmenizden korkuyorum

konusmayi deneyin dusuncelerinizi onunlada paylasin
Denedim biliyor ama her seferinde olmadigini sende goruyorsun diyor ve bu beni iyice karamsarliga goturuyor hersey okadar iyi basladiki bu hale nasil geldik anlamadim :KK43: oyuzden birazda bukadar cabalarim

Arkadaşım niye koşuyorsun peşinden koşma ! Bırak o zaten seviyorsa sana gelir sevmiyorsa gider. Hayırlısı de ve arama artık bence. Birşey ölmüyorsa belki daha iyisi olacağı içindir. Değil mi ?

Arkadaşım niye koşuyorsun peşinden koşma ! Bırak o zaten seviyorsa sana gelir sevmiyorsa gider. Hayırlısı de ve arama artık bence. Birşey ölmüyorsa belki daha iyisi olacağı içindir. Değil mi ?
Oyle tabiki ben boyle degildim nasil bu hale geldim bukadar kisa zamanda bilmiyorum ama aramamak en dogrusu dediginiz gibi vardir bundada bir hayir

Yaptıkların yapacakların onun ancak totosunu kaldırır başka hiç bir işe yaramaz. O yüzden boşver gitsin.

off her sayfada aynı tarz sorulara aynı tarz yorumlar.... peşini bırak vs vs. kız zaten peşini bırakabilse yardım istemez demi? Canım aranızda sorun yokmuş gibi davranmayı dene. Bir şey yaptığında alttan al onun sorunlarıyla ilgilen. erkekler ilgi görmekten hoşlanır. hiçbir şekilde hesap sorma. anlıyacağın iyice kaldır poposunu o da bi süre sonra sen sormadan anlatmaya başlıycaktır zaten sürekli konuşmaya filan başlarsınız o zamanda sen kendini geri çek. trip filan atma tabi ama artık sürekli msj atan kişi sen olma o atsın ve attığı mesajlara çok güzel cevaplar ver seninle konuşmak için can atsın

al karşına konuş ama kibar ve sakince...
nedenlerini öğrenmeye çalış. medeni iki insansınız. konuşarak anlaşabilirsiniz.
bir derdi sıkıntısı varsa anlarsın zaten anlatmasa da. eğer sana karşıysa tepkisi onu da anlarsın.
iş masaya oturup konuşmakta...

X