Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba kizlar benim oglum 7 aylik ve sutum yetersiz malesef Ben 3 ayligindan bu yana devam sutu ve yanindada emziriyorum . Bir arkadasimin tavsiyesiyle iki gun once keci sutune basladim ama verir vermez bebegim kusdu iki gundur de her verdigimden asiri derece kusuyor Ve geceleri cok huzursuz ama burnu tikanik ondanmi bu sutten mi
Bilemedim piskolojim bozuldu Canim ckk skildi bebege agirmi geldi sizce icim icimi yiyor ve ben yag orani 3.0 aldim icine su katip verdim . Bi zarar olurmu ltfnyardim edermisiniz icim
İcimi yiyor bana bilgi verirseniz cok sevinirim ve agir gelirse bebege kusup cikartmasi iyimi
Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
merhaba kizlar benim oglum 7 aylik ve sutum yetersiz malesef Ben 3 ayligindan bu yana devam sutu ve yanindada emziriyorum . Bir arkadasimin tavsiyesiyle iki gun once keci sutune basladim ama verir vermez bebegim kusdu iki gundur de her verdigimden asiri derece kusuyor Ve geceleri cok huzursuz ama burnu tikanik ondanmi bu sutten mi
Bilemedim piskolojim bozuldu Canim ckk skildi bebege agirmi geldi sizce icim icimi yiyor ve ben yag orani 3.0 aldim icine su katip verdim . Bi zarar olurmu ltfnyardim edermisiniz icim
İcimi yiyor bana bilgi verirseniz cok sevinirim ve agir gelirse bebege kusup cikartmasi iyimi
1 yaşa kadar tavsiye edilmiyor süt. Keçi yada inek farketmez. Ağır gelmiş bence devam etmeyin. Devam sütü verebilirsiniz şu toz mamalardan kastediyorum. Doktorunuza danışmak en iyisi. Ona sormadan hiçbirşey vermeyin her çocuk farklı sonuçta. Hastalığı da etkilemiş olabilir ama sütü içince kusuyorsa neden riske atasınız
Keçi sütünü önce bir siz tadın. Ben tattım ve kusuyordum neredeyse. Bence tadını begenmemistir..
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
alerjen bir yapisi olabilir bebeginizin. örnegin ben keci sutu peyniri yogurdu veya etini yiyemiyorum. bebekligimden beri bendede mide bulantisi ve ishal yapiyor hemde cok kotu birsekilde
Sadece bikac kere verdim birakdim. Sagolun kizlar. Ben yurt disinda oldugum icin burdaki doktorlar pek fazla bilgileri yok malesef .. bemim
Sutum yetersiz oldugu halde bana sadece anne sutu ver olsun bu sutle ne gelisirse dediler ama benim gonlum
El vermedi benim
Oglum dort aylikken 3.5 kiloydu . Ben de sebebini anlayamadim
Direk kesdim
Vermeyi zaten devam sutu veriyorum . Bilgileriniz icin teskurler .
Dalgalandım da-AY DURULAMADIMMM
Kayıtlı Üye
1 yaından önce keçi falan fark etmez süt vermeyin. 7 ayından sonra kefir verebilrisiniz. zaten ek gıdaya başlamışsınızdır neden süt illa. kahvaltıya yumurta sarısı ilave edin onda daha dengeli proteinler var. peynir yağın evde onu verin. ben öyle yapıyorum. yoğurt yapın kendiniz onu verin.
bebeğe bir yiyeek ağır gelince afedersiiniz safraya kadar kusabiliyor. benim oğlum da muzda aynısını yaptı
Evet bende o sekilde vermeye calisiyorum herseyden ama malesef benim
Oglum yemiyor. Bir tek sut olunca dedim keci sutu saglikli olmu icsin oda nasip olmadi