- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
- Konu Sahibi Pmukprensess
Ben gercekten seni merak ettigim icin yazmistim...Herkese cevap veriyorum !!! Istedgm kadar konu açarım kimseyi ilgilendmrz. Takip etmeyin sizde o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gercekten seni merak ettigim icin yazmistim...Herkese cevap veriyorum !!! Istedgm kadar konu açarım kimseyi ilgilendmrz. Takip etmeyin sizde o zaman.
Kadın sıkıntısını anlatıyor nedir bu şikayet etme merakı? Dertleri olup anlatmasalar bu sitede olmaz
derdini anlatmasın demiyorum. tek bi kondan anlatsın diyorum. aynı içerikli bi sürü konusu var.her cümleye ayrı bi konu açılmaz ki. önceden yasaktı bu şekilde devam konuları açmak. o yüzden kibledim. artık yasak değilmiş, isterse her harf için ayrı bi konu açabilirKadın sıkıntısını anlatıyor nedir bu şikayet etme merakı? Dertleri olup anlatmasalar bu sitede olmaz

Kaynin seni çok seviyor ve herseyi biliyor peki kvni niye yanlarina hiç almıyorlar hep sizinle?
Babanızı dinleyin ve aramayın hemen boşan diyemem ama olaylara gore hareket edin ve süründürün.
Ne oldu acaba merak ediyorum umarım babasının sözünden çıkmaz.Aynen öyle ALEYNAMMM Hanım baktılar dönmüyor gibi aman anneleri başlarına kalmasın bakacak biri vardı oda gidiyor diye hem kaynı hem yengesi hem yegeni aramaya başlamışlar net. Yoksa iyi niyetten falan değil öyle olsa dediğiniz gibi alırlardı arada başına bırakmazlardı bu kadının. Öyle göstermelik bu kıza iyi davranınlarla olmuyor o işler.
Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.Ne oldu acaba merak ediyorum umarım babasının sözünden çıkmaz.
Hâlâ baba evindeyim?Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Helal olsun babana bu hayatta tek önemli olan anne baba canım onlardan başka karşılıksız seven yok.Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Kızının arkasinda soyle dağ gibi duramayan ne babalar var. Helâl olsun! Babanızı dinleyin o en guzelini yapmış .Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Kaynınla görümcenin ağlama sebebi analarına bakacak kimse kalmadı diye sen beraber yaşayıp hizmetini yapıyodun ee sen gittin onların yapması gerekecek ondan bu çabalarGeldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
valla babanı dinle sakın baban dese bile kızım sen bilirsin sakın gitme o evde hakret yedin unutma bunları buraya yazdıgın konuları oku öfkeni harluı tutu cocugun var diye o adama mecbur degilsinGeldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
+1000Kaynin seni degil karisini seviyor. sen gidersen bir daha nerden es bulacaklar anasina hizmetci bulacaklar. mecbur kayninin karisi hizmetci olur. beni aramayin bosanma davasi accam mahkemede gorusuruz yazip engelleyin. sakin donme ayni sorunlari yasayacaksin. bir dahakine baba evine donmeyede yüzün olmaz. buraya yazmayada yüzün olmaz.