• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll acillll bakın nolur esimin ailesi aramaya başladı ne yapmam gerek?

Kadın sıkıntısını anlatıyor nedir bu şikayet etme merakı? Dertleri olup anlatmasalar bu sitede olmaz
derdini anlatmasın demiyorum. tek bi kondan anlatsın diyorum. aynı içerikli bi sürü konusu var.her cümleye ayrı bi konu açılmaz ki. önceden yasaktı bu şekilde devam konuları açmak. o yüzden kibledim. artık yasak değilmiş, isterse her harf için ayrı bi konu açabilir :işsiz:

Kaynin seni çok seviyor ve herseyi biliyor peki kvni niye yanlarina hiç almıyorlar hep sizinle?
Babanızı dinleyin ve aramayın hemen boşan diyemem ama olaylara gore hareket edin ve süründürün.

Aynen öyle ALEYNAMMM Hanım baktılar dönmüyor gibi aman anneleri başlarına kalmasın bakacak biri vardı oda gidiyor diye hem kaynı hem yengesi hem yegeni aramaya başlamışlar net. Yoksa iyi niyetten falan değil öyle olsa dediğiniz gibi alırlardı arada başına bırakmazlardı bu kadının. Öyle göstermelik bu kıza iyi davranınlarla olmuyor o işler.

Eşinin ailesi mi aramaya basladi :KK70: sinirim bozuldu resmen. Ya sen o adami hala es olarak mi goruyorsun. Öldün bittin ya geri dönmek icin. Hani en ufak bir eski esin yalvarsa arasa ucarak gideceksin.

Aynen öyle ALEYNAMMM Hanım baktılar dönmüyor gibi aman anneleri başlarına kalmasın bakacak biri vardı oda gidiyor diye hem kaynı hem yengesi hem yegeni aramaya başlamışlar net. Yoksa iyi niyetten falan değil öyle olsa dediğiniz gibi alırlardı arada başına bırakmazlardı bu kadının. Öyle göstermelik bu kıza iyi davranınlarla olmuyor o işler.
Ne oldu acaba merak ediyorum umarım babasının sözünden çıkmaz.

Ne oldu acaba merak ediyorum umarım babasının sözünden çıkmaz.
Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.

Geldiler gittiler ama babam vermedi hepsi geldi bütün evlatları kv min. Babam kzim giderse silerim onu dedi. Kaynim ve gorumcem ağladı. Ama gitmedim hala baba evindeyim. Gorimcemn bile kaynanasi 9 kere aradi ☺ yinede cevap vermedim kimseye. Kaynim çok arıyor dil döküyorlar ama babam çok net.
Hâlâ baba evindeyim?

En azından babanın net olması sevindirici

Canım sen kendi değerini bilmezse n baskasi hiç bilmez eltin kaynin arasa seni ne olur baştan anasını biraz susturacakti zamanında biraz çağırıp siz rahat edecektiniz belki de anası eltinin başına kalır diye ariyordur bir şartladon o eve sadece kocan sen çocuğun olsun o evde yoksa ayrıl sanane ekim delisini çekme canım

Helal olsun babana bu hayatta tek önemli olan anne baba canım onlardan başka karşılıksız seven yok.
Kocan musvettesinden ses yok hala degil mi karaktersiz nolacak sakın dönme.
Rabbim bir kapıyı kapar diğer kapıyı açar canım dua et.

Kızının arkasinda soyle dağ gibi duramayan ne babalar var. Helâl olsun! Babanızı dinleyin o en guzelini yapmış .

Aynen kesinlikle açmamalısın telefonlarını onlar seni yoklamaya çalışıyor olabilirler yada eşin ve ailesi yoklattırıyodur. Baban ağırlığını koymuş helal olsun... Asla taviz verme ağırlığından.

Hem A'dan Z'ye suçlular hemde gururlarından geçilmiyor tutupta kaynının seni arayıp mesaj atması çok acınası bunlar insanlıktan nasibini almamışlar

Kaynınla görümcenin ağlama sebebi analarına bakacak kimse kalmadı diye sen beraber yaşayıp hizmetini yapıyodun ee sen gittin onların yapması gerekecek ondan bu çabalar

valla babanı dinle sakın baban dese bile kızım sen bilirsin sakın gitme o evde hakret yedin unutma bunları buraya yazdıgın konuları oku öfkeni harluı tutu cocugun var diye o adama mecbur degilsin

Kaynin seni degil karisini seviyor. sen gidersen bir daha nerden es bulacaklar anasina hizmetci bulacaklar. mecbur kayninin karisi hizmetci olur. beni aramayin bosanma davasi accam mahkemede gorusuruz yazip engelleyin. sakin donme ayni sorunlari yasayacaksin. bir dahakine baba evine donmeyede yüzün olmaz. buraya yazmayada yüzün olmaz.
+1000
Madem geline bu kadar üzülüyordu anne yeter gel bir ayda bizde kal derdi
Yada kendi kardeşine uyarı çekerdi
Şimdi öküz öldü ortaklık bozuldu durumu

Kim kaynananin dirdirini çekecek kim eve alacak diye kavga ediyorlardir bunlar

Böyle (konu sahibi af edersin) saf gelini nerede buluruz diye konu sahibini arıyorlardir
Tabii birde sünnet düğünü var şimdi elalem gelin nerde niye yok diye soracak
Gelini kaçırdılar kaynana yüzünden gitmiş diye dedikodu olacak o yüzden acilen istiyorlar yoksa gelin ne torun zerre umurlarında değil

Konu sahibi sen o sünnet düğünü olmadan geri dönecen gibi hissediyorum
Baban hakli iki güzel sen haklısın denmesine tav olursun
Bari baban konuşsun da kaynanayi gönderme şartı getirsin onlara

Back
X