- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi Pmukprensess
İyide burda bişey yokki. Bende sandımki eşin yalvar yakar oldu, şartlarını kabul ediyorum geri dön falan dedi. Kaynın aramış eeee neden aramasın anasına bedava hizmetçi lazım. Şimdi anası kendisi kalkıp suyunu falan alıyordur. Sünnet düğünü için misafirlere koşturacak getirecek götürecek birisi lazımdır, misafirler gittiyse evin temizlenmesi gerekiyordur. Ya bırakın Allah aşkına ararlarsa arasınlar. Kapatın telefonu. Gelsinler akşama söyleyin pat pat istemiyorum ben oğlunuza köle ananıza hizmetçi değilim deyin.
Bence içten içe dönmek istiyorsunuz siz. Kabul etmiyorsunuz. Eğer öyle bir niyetiniz varsa. Şunları düşünün; aşağılandığınızı, hor görüldüğünüzü, sevilmediğinizi, asla vede asla orasının sizin eviniz olamayacağını, namusunuza o..u diyerek laf söylendiğini, kıymetli olmadığınızı
Lütfen kendine bi iyilik yap DÖNME...
Bence içten içe dönmek istiyorsunuz siz. Kabul etmiyorsunuz. Eğer öyle bir niyetiniz varsa. Şunları düşünün; aşağılandığınızı, hor görüldüğünüzü, sevilmediğinizi, asla vede asla orasının sizin eviniz olamayacağını, namusunuza o..u diyerek laf söylendiğini, kıymetli olmadığınızı
Lütfen kendine bi iyilik yap DÖNME...