ACILLL SPERM TESTI BOYLE OLAN VAR MI!!!! :(

loveispink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
273
65
Kizlar esinin sperm testi boyle olan var mi???

Umutsuz mu???

Eklentiler

• IMG-20150513-WA0021-1.jpg
    IMG-20150513-WA0021-1.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 2.187
Evet canim 1 defa verdi. Sayi dusuk, ileri hareketlilik 0 canim :KK43: bide 72 saat degil de 60 saatlik yani 2 buçuk gunluk test. Etkiliyomu 12 saat bile acaba bilemedim :KK43: 10 aydır bebek yok :KK43: asilama olur mu acaba???

Evet canim 1 defa verdi. Sayi dusuk, ileri hareketlilik 0 canim :KK43: bide 72 saat degil de 60 saatlik yani 2 buçuk gunluk test. Etkiliyomu 12 saat bile acaba bilemedim :KK43: 10 aydır bebek yok :KK43: asilama olur mu acaba???

bence tekrar tahlil yaptırın ama sonuç buna yakın çıkarsa aşılama içinde pek uygun değil gibi, çünkü ben iki defa aşılama yaptırdım dr aşılama için en az 5 milyon olması gerekiyor demişti, yinede kendi dr unlada görüşürsün, son sözü o söyler

Canım tekrar yaptırmayı istiyoruz bizde zaten doğru diyorsun. Bir daha düşük çıkarsa maalesef tedavi gerekiyor :KK43: inş Allah'ım bu kandil gününde dualarımızı kabul eder. Herkesin kandili mübarek olsun inş :)

Canım tekrar yaptırmayı istiyoruz bizde zaten doğru diyorsun. Bir daha düşük çıkarsa maalesef tedavi gerekiyor :KK43: inş Allah'ım bu kandil gününde dualarımızı kabul eder. Herkesin kandili mübarek olsun inş :)
Canım hemen keçi boynuzu kürü yap benimde eşime ilk gittiğinde ameliyat falan dediler ben yaptım şimdi sadece ileri hareketimiz biraz düşük.dr oda çok önemli değil dedi ama tabi bendede pko olduğu için henüz hamile kalamadım.Rabbim yardımcımız olsun...

Umutsuz mu???
Tabiki de umutsuz değil. Üç defa test yapıldı eşime. Keçi boynuzu kürü ve gıda takviyesi bi ilaç alıyoruz ona internetten.zaten dr da önericektir. Trdaviler üç ay sonra sonuç verirmiş.ilaç yanımda değil.isterseniz ismine bakıp söyleyebilirim.üzülmenin hiç bir faydası yok.moralleri yüksek tutmalıyız

Canim cok tesekkur ederim. Eşimi ikna edersem tekrar doktora ins doktorla gorussun Istiyorum. Keciboynizu ozu aldik kullanirsa artik biraz inatcidir. Bende hafif pko ama bebege engel degil dedi doktor esimde bu durum ister istemez moralim bozuluyor. Gul_cann senin durumdayim biraz :KK43: nonchalat cok tesekkurler ilaci yazabilirsin. Eşinin degerleri nasildi??

Umutsuz mu???

Benim esimin de hareketli sayisi 0 di 2 ay keci boynuzu kuru yaptik kore ginsengi kullandi ve su an hareketli %75 oldu ama morfolojisi biraz kotu yani baş ve kuyruk bozuklugu yuksek tup bebek yaptirdik gecen ay.. sonuc negatif malesef Allah yardimcimiz olsun keciboynuzu ve ginsengi mutlaka deneyin

tatlim 1 defa yapilan test hicbir zaman saglikli sonuc vermez .zaten hicbir dr bir testle esinize teshis koymaz. en az 2 yada 3 test yapmis olmali. cunku sperm durumunu o an yasadigi bircok sey etkiler. tabi diger testlerle arasinda ucurum olmaz ama yinede tek testle degerlendirmemek lazim.

arminlidya eşime kür için aldık ama içmiyor ya anlam veremedim ters tepiyor. maya05 Haziran aynında tekrar test yaptırcaz doğru diyorsun bir defadan anlaşılmaz bekliyorum eşimin söylemesi gerekli :KK43: hala problem olmadığını söylüyor ve bu da beni üzüyor :KK43: yani onu bekliyorum bende akışına bıraktım artık takmamaya başladım napayım Allah ne zaman nasip ederse artık. Ben elimden geleni yaptım çok yoruldum kızlar :KK43:

arminlidya eşime kür için aldık ama içmiyor ya anlam veremedim ters tepiyor. maya05 Haziran aynında tekrar test yaptırcaz doğru diyorsun bir defadan anlaşılmaz bekliyorum eşimin söylemesi gerekli :KK43: hala problem olmadığını söylüyor ve bu da beni üzüyor :KK43: yani onu bekliyorum bende akışına bıraktım artık takmamaya başladım napayım Allah ne zaman nasip ederse artık. Ben elimden geleni yaptım çok yoruldum kızlar :KK43:

Merhabalar tesadüfen yazınızı gördüm.. Benim eşimin ilk başta sperm sayısı yok denecek kadar azdı. Sonra keçiboynuzu kürü yaptık onu içti. Sayı 4 milyona çıktı fakat haeketsiz %90 lardaydı.. Bize bir defa aşılama yapıldı tutmadı zaten dr demişti spermler iyi gözükmüyor diye.. 2-3 sene tüp bebek tedavisinden kaçtık yediremedik kendimize böyle bir teşhisi.. 6 yıllık evliyim.baktık ki olmuyor gecen sene eylül ayında tüp bebek yaptırdık . çok şükür sonucum pozitif az kaldı doğuma..
Aşılama ile vakit ve paranızı kaybetmeyin derim. kendi kendinizi yıpratmış olursunuz.. Keçiboynuzu kürü deneyin ya da vitamin kullansın eşin..testi de ara ara tekrar edin düzelme var mı diye.. eşin ürolojiye de gözüksün.keşke herkesin normal olsa ama maalesef.. Hiç canını sıkma üzme kendini.. çoğu arkadaşımız bu yollardan geçti..sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmak isterim.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

merhaba canım çok saol yazdıkların için :) senin eşinin değerleri benziyor mu eşiminkine?

Ah şu erkek egosu! Bazen hayatı o kadar zorlaştırıyor ki. Benim kide bir test için 7 ay bekledi. Sonuca depresyona girip işi bir süre kaosa sokmuştu. Neyse ki aklı başına çabuk geldi ve yapılması gereken kendi çaba sarfeder oldu.
Darısı başına inşallah :)

Öyle hemen tek test sonucuna bakıp karalar bağlama. Stres ve olmayacak hissi işi daha da zorlaştırıyor.
Sonuç şuan büyük bir umutsuzluğa kapılacak gibi değil. Ayrıca tek test morfoloji problemi yoksa ki anlamadım canlı 10 sperm bile olsa onun morfolojisine bakılması gerekirdi. en azında akrozom, yuvarlak baş problemi olup olmadığını görmek için. Ama tabi aşılama için en az 5milyon yıkanmış, yaşayan, hareketli sperm gerekiyor. En azından Kaan ve Erdal hocanın öngördüğü bu yönde...
Ama dediğim gibi umutsuzluğa kapılmayın..

Bu arada;
Spermiyogramı kadın doğumcu mu istedi, yoksa üroloğa fiziksel muayene olduktan sonra mı istendi?
Bir de şunu sormak istiyorum,
Son bir ay içinde viral bir rahatsızlık geçirdi mi? Yada antibiyotik kullanmak zorunda kaldı mı?
Son 2 ayda herhangi bir depresyon ağır stres vb türevi bir rahatsızlığı var mı?
Uyku düzeni gece 10 da yatıp sabah en geç 8 de kalkmak üzerine mi?
Alkol sigara kullanıyor mu?
Bakliyat balık ve çiğ yeşil bitki tüketiyor musunuz?
Açıkçası bunlara dikkat etmek şu tırnak içinde önerilen kürleri uygulamaktan çok daha önemli...

Çok teşekkür ederim canım ya çok ilgili yazmışsın çok saol :) tabi doğru bidaha yaptırmak lazım :) kadın doğuma gidiyordum klomen kullandım 1 ay bana sende sorun yok dedi düzensizlik var ama yumurtlaman iyi dedi. Hsg çektirdim temiz çıktı ve eşimin sperm testini istedi yaptırdık sonuç bu.Ben kendimde sorun görürdüm meger sorun eşimdeymiş :KK43: sorunun o ya da benim olduğu farketmiyor önemli olan bebeğimizin olması. Ona güzel konuşup destek oluyorum ama o reddediyor maalesef :KK43: eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu kuyruk sokumundan ama sanırım alakası yok bunla. antibiyotik falan kullanmadı. uyku düzeni çok bozuk düzensiz bir çalışması var. Gece işe gidip sabah geldiği günle oluyor :KK43: alkol yok ama sigara maalesef var :KK43: yemek konusunda ne olsa yer tabi ama daha çok et türü sever. Sebze pek yemez. senin durumun nasıl var mı bebeğin?

Kızlar merhaba, benim eşimin de test sonucu gönderiyorum. dr eşime spermlerinde hareketsizlik var dedi. biz de 1 yıllık evliyiz ve 8 aydır deniyoruz. eşim keçi boynuzu özü kullanıyo bi aydır. henüz 2. testi yapmadı. dr gun asırı ılıskı onerdı. test sonucu sızce nası?

Eklentiler

• BARIS ALPAGUL.JPG
    BARIS ALPAGUL.JPG
    76,6 KB · Görüntüleme: 79
X