- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- Konu Sahibi loveispink
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutsuz değil canım tabiki sadece bir kere mi verdi tahlil eşiniz bi taneyle olmuyokiKizlar esinin sperm testi boyle olan var mi???
Umutsuz mu???
Evet canim 1 defa verdi. Sayi dusuk, ileri hareketlilik 0 canim bide 72 saat degil de 60 saatlik yani 2 buçuk gunluk test. Etkiliyomu 12 saat bile acaba bilemedim 10 aydır bebek yok asilama olur mu acaba???
Canım hemen keçi boynuzu kürü yap benimde eşime ilk gittiğinde ameliyat falan dediler ben yaptım şimdi sadece ileri hareketimiz biraz düşük.dr oda çok önemli değil dedi ama tabi bendede pko olduğu için henüz hamile kalamadım.Rabbim yardımcımız olsun...Canım tekrar yaptırmayı istiyoruz bizde zaten doğru diyorsun. Bir daha düşük çıkarsa maalesef tedavi gerekiyor inş Allah'ım bu kandil gününde dualarımızı kabul eder. Herkesin kandili mübarek olsun inş :)
Tabiki de umutsuz değil. Üç defa test yapıldı eşime. Keçi boynuzu kürü ve gıda takviyesi bi ilaç alıyoruz ona internetten.zaten dr da önericektir. Trdaviler üç ay sonra sonuç verirmiş.ilaç yanımda değil.isterseniz ismine bakıp söyleyebilirim.üzülmenin hiç bir faydası yok.moralleri yüksek tutmalıyızKizlar esinin sperm testi boyle olan var mi???
Umutsuz mu???
Kizlar esinin sperm testi boyle olan var mi???
Umutsuz mu???
arminlidya eşime kür için aldık ama içmiyor ya anlam veremedim ters tepiyor. maya05 Haziran aynında tekrar test yaptırcaz doğru diyorsun bir defadan anlaşılmaz bekliyorum eşimin söylemesi gerekli hala problem olmadığını söylüyor ve bu da beni üzüyor yani onu bekliyorum bende akışına bıraktım artık takmamaya başladım napayım Allah ne zaman nasip ederse artık. Ben elimden geleni yaptım çok yoruldum kızlar
merhaba canım çok saol yazdıkların için :) senin eşinin değerleri benziyor mu eşiminkine?
Ah şu erkek egosu! Bazen hayatı o kadar zorlaştırıyor ki. Benim kide bir test için 7 ay bekledi. Sonuca depresyona girip işi bir süre kaosa sokmuştu. Neyse ki aklı başına çabuk geldi ve yapılması gereken kendi çaba sarfeder oldu.arminlidya eşime kür için aldık ama içmiyor ya anlam veremedim ters tepiyor. maya05 Haziran aynında tekrar test yaptırcaz doğru diyorsun bir defadan anlaşılmaz bekliyorum eşimin söylemesi gerekli hala problem olmadığını söylüyor ve bu da beni üzüyor yani onu bekliyorum bende akışına bıraktım artık takmamaya başladım napayım Allah ne zaman nasip ederse artık. Ben elimden geleni yaptım çok yoruldum kızlar