Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl masmavi ya nasıl bir cila yaptı ki o.. resim varsa bir at bakalım ama öyle yıkayınca hemen geçmez zaten etkisi yıka çok rahatsız oluyorsan, biraz akıtır daha iyi olur..Ben tek başıma nasıl işlem yapabilirim ki. şimdi yıkasam geçer mi. saçımdan küçük bi parçayı suya tuttum ama geçmedi. masmavi. Çok kötü oldu yaaa
yıkarsanız sampuanla bıraz akar rengı bulanıklasır daha kotu olur kuafor hatasının bedelınden korkmusBen tek başıma nasıl işlem yapabilirim ki. şimdi yıkasam geçer mi. saçımdan küçük bi parçayı suya tuttum ama geçmedi. masmavi. Çok kötü oldu yaaa
Ya yıka ne alakası varki yıkamamakla eninde sonunda yıkayacan rengi tutmuşsa şimdiye kadar tutmusturKızlar napıcam şimdi pazartesi sabah erkenden işe gidicem. Şimdi yıkıyım mı yıkamıyım mı çok korkuyorum yaa offfff nefret ediyorum kuaförlerdenn. mahvettiler saçımı (
Inşallah önüne gelen kuaför salonu aciodua edin kızlarr yıkıcam. haber ederim sizleri. inşallah düzelir yaa
Kızlar saçımı yıkadım ama maalesef geçmedi. İşe saçımı topuz yapıp gittim çok anlaşılmadı. Bugünde kuaföre gittim. Salak kuaför kaç kere yıkadınki dedim. 2 yıkamaya geçer bu dedi Bende böyle dolaşamam dedim. O Da deseydin cila yapmazdık dedi. O kadar saçma sapan konuşuyo ki. Bende nerden bilebilirimki saçımı maviye çevireceğinizi dedim. Neyse gene bi karışım sürdü düzeldi allahtan. Rezil etti ama beni yaa. İşini hakkıyla yapmayan insanlardan nefret ediyorum. Zaten kuaför fobim vardı. Dahada beter oldu. Siz siz olun kızlar kesinlikle güvendiğiniz kişilere boyatın.. Paramızla rezil oluyoruzz