Saç Rengi ve Saç Boyama Acilll yardım kızlar.. çok zorr durumdayım :(((

MucaHide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
66
2
Kızlar saçıma gölge yaptırdım. Bugünde cila yapıldı. ama saçlarım masmavi olduu. Kuaför yıkayınca geçer dedi ama hemen yıkama dedi. Napıam kızlarr yardım edin. Yarın işe gidicem bu saçlarlaa :KK43:( ne yapsam geçerr yıkıyım mı hemen

ıslem yaparsanız yanar bı ıkı gun gecsın en azından

Ben tek başıma nasıl işlem yapabilirim ki. şimdi yıkasam geçer mi. saçımdan küçük bi parçayı suya tuttum ama geçmedi. masmavi. Çok kötü oldu yaaa :KK43:

Ben tek başıma nasıl işlem yapabilirim ki. şimdi yıkasam geçer mi. saçımdan küçük bi parçayı suya tuttum ama geçmedi. masmavi. Çok kötü oldu yaaa :KK43:
nasıl masmavi ya nasıl bir cila yaptı ki o.. resim varsa bir at bakalım ama öyle yıkayınca hemen geçmez zaten etkisi yıka çok rahatsız oluyorsan, biraz akıtır daha iyi olur..

yıkarsanız sampuanla bıraz akar rengı bulanıklasır daha kotu olur kuafor hatasının bedelınden korkmus
ptesı veya salı kuafore tekrar gıdın bu sacı duzeltmezlerse kotu olacagını soyleyın hemen telafı etsınler
ne bıcım ınsanlar var sac bu ya kuaforede ısını bız ogretcez nerdeyse

Kızlar napıcam şimdi pazartesi sabah erkenden işe gidicem. Şimdi yıkıyım mı yıkamıyım mı çok korkuyorum yaa offfff nefret ediyorum kuaförlerdenn. mahvettiler saçımı :KK43:(

Kızlar napıcam şimdi pazartesi sabah erkenden işe gidicem. Şimdi yıkıyım mı yıkamıyım mı çok korkuyorum yaa offfff nefret ediyorum kuaförlerdenn. mahvettiler saçımı :KK43:(
Ya yıka ne alakası varki yıkamamakla eninde sonunda yıkayacan rengi tutmuşsa şimdiye kadar tutmustur

Kızlar saçımı yıkadım ama maalesef geçmedi. İşe saçımı topuz yapıp gittim çok anlaşılmadı. Bugünde kuaföre gittim. Salak kuaför kaç kere yıkadınki dedim. 2 yıkamaya geçer bu dedi Bende böyle dolaşamam dedim. O Da deseydin cila yapmazdık dedi. O kadar saçma sapan konuşuyo ki. Bende nerden bilebilirimki saçımı maviye çevireceğinizi dedim. Neyse gene bi karışım sürdü düzeldi allahtan. Rezil etti ama beni yaa. İşini hakkıyla yapmayan insanlardan nefret ediyorum. Zaten kuaför fobim vardı. Dahada beter oldu. Siz siz olun kızlar kesinlikle güvendiğiniz kişilere boyatın.. Paramızla rezil oluyoruzz

Kızlar saçımı yıkadım ama maalesef geçmedi. İşe saçımı topuz yapıp gittim çok anlaşılmadı. Bugünde kuaföre gittim. Salak kuaför kaç kere yıkadınki dedim. 2 yıkamaya geçer bu dedi Bende böyle dolaşamam dedim. O Da deseydin cila yapmazdık dedi. O kadar saçma sapan konuşuyo ki. Bende nerden bilebilirimki saçımı maviye çevireceğinizi dedim. Neyse gene bi karışım sürdü düzeldi allahtan. Rezil etti ama beni yaa. İşini hakkıyla yapmayan insanlardan nefret ediyorum. Zaten kuaför fobim vardı. Dahada beter oldu. Siz siz olun kızlar kesinlikle güvendiğiniz kişilere boyatın.. Paramızla rezil oluyoruzz

Arkadasim gecmis olsun. O kuaforumsu kisinin ozru kabahatinden beter desene! Cilanin mavi renk oldugunu da ilk kez duyuyoruz.

X