Acilll yardım lütfeeen

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.293
80.203
Kendime kahvaltı,öğle yemeği,ara öğün vs hazırlarken bi yandan da yiyorum bu biraz daha fazla yedime işaret ediyor yani hiç ağzına bi iki lokma atmadan kendime bi kahvaltı tabağı hatırlayamıyorum ama evdekilerle hazırlarken kek pasta falan keserken,ikram ederken yemiyorum ama neden kendime hazırlarken yiyorum? Bi yardımcı olsanız bi taktik versenizde ayak üstü atıştırmasam:KK51:

Ben de salata yaparken kalan havucun sonunu falan atarım ağzıma
atılmasın diye
ama pastaya falan dayanamam atlarım

[QUOTE="Bukrem, post: 39522836, membehazırlarken ]Ben de salata yaparken kalan havucun sonunu falan atarım ağzıma
atılmasın diye
ama pastaya falan dayanamam atlarım[/QUOTE]
Ona dayanıyorum ama her sabah peynir falan hazırlarken bi iki tane atıyorum ağzıma

[QUOTE="Bukrem, post: 39522836, membehazırlarken ]Ben de salata yaparken kalan havucun sonunu falan atarım ağzıma
atılmasın diye
ama pastaya falan dayanamam atlarım
Ona dayanıyorum ama her sabah peynir falan hazırlarken bi iki tane atıyorum ağzıma[/QUOTE]
Peynirden ne olacak canım
sen atıştır tabağına biraz daha az peynir koy :)
aslında yediklerimizi çekip atabiliriz günlüklerimize
hem eğlenceli hale gelir

BN heUOTE="Bukrem, post: 39524518, member: 426409"]Ona dayanıyorum ama her sabah peynir falan hazırlarken bi iki tane atıyorum ağzıma[/QUOTE]
hem eğlenceli hale gelir[/QUOTE]
Bn her zaman atıyordm bi bugün atması geçmiş sayfalara bakarsan görürsün BN her gün atyorum

BN heUOTE="Bukrem, post: 39524518, member: 426409"]Ona dayanıyorum ama her sabah peynir falan hazırlarken bi iki tane atıyorum ağzıma
hem eğlenceli hale gelir[/QUOTE]
Bn her zaman atıyordm bi bugün atması geçmiş sayfalara bakarsan görürsün BN her gün atyorum[/QUOTE]
Bakayım bana da örnek olsun
ben kızla yapamam herhalde
ama yediklerini görmek çok daha iyi olur

X