- 16 Nisan 2015
- 10
- 1
- Konu Sahibi rapunzelllll
ÖDEM,ŞİŞKİNLİK NASIL İNER SUDAN BASKA SU COK İÇİYORUM AMA Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM BASKA NE VAR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu kiloya nasıl kavuştun peki ?? :)))Eki Görüntüle 1501515 dilerimki herkez istediğikiloya kavuşur...
bende aşırı ödem oluyordu.birkaç aydır yediklerime dikkat ediyorum.ödemim yok şimdi.
ne yaptığıma gelince tuzu, yağı azalttım.hazır gıdalar tüketmiyorum.mesela peyniri 1 kibrit kutusu tüketiyorum.ekmeği tam buğday, çavdar, bazen de kepek yiyorum günde 3 dilimi geçmiyor.bol bol maydonoz dereotu yiyorum.yeşilçay içiyorum.şekeri de kestim tabi.spor yapamadım ama gün içerisinde daha hareketli olmaya gayret ettim.benim kan değerlerimde sorun yok.bana kalırsa önce kan değerlerine baktır.aklıma gelenler bunlar.
Ödemin çaresi lahana çorbası.
Deneyin, memnun kalacaksınız
Ödemin çaresi lahana çorbası.
Deneyin, memnun kalacaksınız
Yok canım ben soğanları kavuruyorum, salçasını koyuyorum, sonra ince ince doğradığım lahanaları ekliyorum, pişmeye yakın azcık da mısır unu koyuyorum, sonra da bılendırda çekiyorum. Fazla bişey katıp tadını bozmuyorum1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
".......
Bahsettiğin Çorba bu mu Yasemincim?
Sıcakken pek anlaşılmıyor zaten tadı ye gitsinTadi nasil
Sıcakken pek anlaşılmıyor zaten tadı ye gitsin
Bana kötü gelmiyor tadı.
Maydonoz saplarını kaynat suyunu iç çok güzel ödem söker
Ama yedikten sonraki gun tuvalet ihtiyacin artacak. O yuzden icecegin zaman evde ol. Bi de bol bol su ic.Denemeliyimmm
Ama yedikten sonraki gun tuvalet ihtiyacin artacak. O yuzden icecegin zaman evde ol. Bi de bol bol su ic.
olur tabii :)Hemen etkisi oluyo mu yani meselas bir hafta
ama çok büyük bişey bekleme ufak ödemleri çabuk atar :)Hemen etkisi oluyo mu yani meselas bir hafta
ama çok büyük bişey bekleme ufak ödemleri çabuk atar :)