- 24 Eylül 2024
- 896
- 703
- 23
- Konu Sahibi Aykadarguzel
- #61
Son paragrafta yorum bana gibi olmuş bir an garip oldum hahahAynen bunu yazacaktım. 50 bin lira, 100 bin liralık gelire 600bin lira ceza mı çıkar ... vergi cezaları gayet insancıl Türkiyede.
Konuya tek yorumum var.
1. Diyelim ki adam doğru söylüyor, ablacığım ne acıması aklın yerinde mş senin adam bariz vergi kaçırmış. Hiçbir muhasebeci öyle hatalar yapmıyor ADAM BİLE İSTEYE VERGİ KAÇIRMIŞ DOLANDIRICI yani. Minnoşça gelir beyan etmemek diye bir şey yok, bariz bilreke beyan etmemek var o da vergi kaçırmaya giriyor.
2. Bana kalırsa vergi borcu yalan 600binlik ceza için en az 5milyon tl kaçırmak gerekiyor. bence bu ibiş coin moinde battı şimdi de seni acındırıp seni söğüşleme derdinde.
3.Ailesi de ultra ahlaksız ve rezil insanlar, hangi şerefli aile oğlunun elin kızından para dilenmesine izin veriri?? Bunlar ailecek yvşak resmen çete olmuşlar seni sömürüyorlar.
Senin anan baban yok mu, adam paspal sigara da içiyor leş gibi cep delik cepten delik ailesi sana bu çulsuzu al diye yapışmış eee senin ailen nerde haydi sende akıl yok ailen neden sahip çıkmıyor?? Arkadaşın da mı yok?? Bu aileye sen kurban edileceksin haberin olsun. Paran var, birikimin var sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun, her ay vergisini ödeyen sen eşşek misin?? Sakın verme paranı bak bu kadar yorum yaptık. Bu hıyarı da ailesini de engelle gitsin sakın görüşme.