- 30 Kasım 2019
- 13.008
- 41.847
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Eşime dahi öyle büyük para verirken düşünürüm. Değil sevgili asla vermem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani böyle düşündüğünüz birine neden yorum yazdınız ki? Yazmayabilirsiniz. Yorumlarınızın konuyla alakası bile yok hiç kimseye faydası olmayan tuhaf şeyler yazıyorsunuz hiç yazmayın sizin için de bizim için de daha iyi.Bazı üyeler için insan parmağını bile yormamalı gerçekten.
Bı milyona yakın parayı naısl biriktiriyosunuz yaMerhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
400ünü Ödemiş hemen elinde olanla. 200 bin kalmış bütün kartları dolmuş. Bana söylemedi ama en son bugün anladım üzgündü sordum noldu diye anlattı. Şaşırdım çok üzüldüm ve kızdım. Bana dedi ki senin kartından çeksek 200bin ödesek acil olur mu. Bakın şöyle söyleyeyim parayı öder, kesinlikle öder ama ben çok kızdım bu kadar umursamazlık olur mu? 600 bin tl az para değil. Ve bu sadece umursamazlık yüzünden olmuş. Kontrol ettim doğru . Yalan söylemiyor. Sonra ben kızdım bagırdım cağırdım kavga ettim kendi kendime. Yapacak bişey yok diyor. 2 senedir elinde avcunda olan bişey yok. Ben de salak gibi ev alalım diye peşinat biriktiriyorum kendimce bir milyona yakın param oldu. Ama onun bu kadar gamsız olması beni delirtti en son dedim ben senle yapamıcam artık. Seni bunları mı düşünüyorsun yine kazanırım veren Allah diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Krediyi çekip versem arkasını toplamış olcam dersini almışsa benzemiyor ama şimdi de çok acımasız gibi hissediyorum.
Okuman mi yok para vermedim diye gelip yorum yazıyorsun da bak bakalim ilk postunda son cümlende ne yazıyorsun?Yani böyle düşündüğünüz birine neden yorum yazdınız ki? Yazmayabilirsiniz. Yorumlarınızın konuyla alakası bile yok hiç kimseye faydası olmayan tuhaf şeyler yazıyorsunuz hiç yazmayın sizin için de bizim için de daha iyi.
gercekten bu konuya katılıyorum her konusu birilerinin ondan para talep etmesi uzerineParayla inanılmaz sağlıksız bir ilişkin var buna ek bir de böyle değer vermeyen tuhaf tuhaf tiplere yapışıp bırakmıyorsun.
adam avukatmış embesil değilse smmmden talep ederdi hatasını. demek vergi kaçırıyormuş patlamış. bilmiyor olma ihtimali yok.
Kocama verdiğim 500tlnin peşine koşarken birine asla 200 bin vermem.Merhaba ,2 yıldır hayatımda olan biri vardı. Bir kere ayrılmıştık sonra ailesi araya girdi bizi barıştırdılar. Ama kısaca konu şu ki bu kişi avukat , 2 yıldır hayatımda bazı şikayetlerim vardı ama efendi terbiyeli saygıkı biri artısı eksisinden fazladır. Bana iyi davrandı hep. Ama benim için bir sorun vardı bu da umursamaz olması ve sigara içmesi. Sigarayı bırakması için direndim bıraktı yine başladı vs. Ama şimdiki konu karışık az evvel tartıştık. Maliyeden 600bin tl kadar ceza yemiş muhasebecisi bazı gelirlerini bildirmediği için. Ben defalarca uyarmıştım kontrol et , zamanında ödeyin vs diye ama umursamamış ve şuan 600bin borçu gelmiş.
400ünü Ödemiş hemen elinde olanla. 200 bin kalmış bütün kartları dolmuş. Bana söylemedi ama en son bugün anladım üzgündü sordum noldu diye anlattı. Şaşırdım çok üzüldüm ve kızdım. Bana dedi ki senin kartından çeksek 200bin ödesek acil olur mu. Bakın şöyle söyleyeyim parayı öder, kesinlikle öder ama ben çok kızdım bu kadar umursamazlık olur mu? 600 bin tl az para değil. Ve bu sadece umursamazlık yüzünden olmuş. Kontrol ettim doğru . Yalan söylemiyor. Sonra ben kızdım bagırdım cağırdım kavga ettim kendi kendime. Yapacak bişey yok diyor. 2 senedir elinde avcunda olan bişey yok. Ben de salak gibi ev alalım diye peşinat biriktiriyorum kendimce bir milyona yakın param oldu. Ama onun bu kadar gamsız olması beni delirtti en son dedim ben senle yapamıcam artık. Seni bunları mı düşünüyorsun yine kazanırım veren Allah diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Krediyi çekip versem arkasını toplamış olcam dersini almışsa benzemiyor ama şimdi de çok acımasız gibi hissediyorum.
Annen senı babasız büyütmüş emek vermiş okutmus etmiş zamanında çalışmamış para beklentısı var diye yakınan sen elın adamının saçma sapan akılsızlıgı yüzünden para ödemeyi düşünüyorsun ama.
Yazık.
Haddinizi bilin. Terbiyenizi takınınErkek olsun tastan çamurdan olsun ya, konu sahibesi aman cok iyi kalpli aman para istedi ama dedi bir sekilde durumu ekliyor. Annesi geçinemiyorum dese eminim gelir buraya konu acar.
Para vermedim. Bişey de demedimKonu sahibi merak ettim ne yapmayı düşünüyorsun?
Ben öyle bişey söylemedimSiz bir kere evlenip ayrılmamışmıydınız? Orada da maddi kayıp konularınız vardı birsürü. Aileniz para istiyor diye de rahatsızdınız. E bu adama gelince niye iyi adam vereyim parayı oldu konu?