Acımasızlık mı ettim bilmiyorum

Bazı üyeler için insan parmağını bile yormamalı gerçekten.
Yani böyle düşündüğünüz birine neden yorum yazdınız ki? Yazmayabilirsiniz. Yorumlarınızın konuyla alakası bile yok hiç kimseye faydası olmayan tuhaf şeyler yazıyorsunuz hiç yazmayın sizin için de bizim için de daha iyi.

Bı milyona yakın parayı naısl biriktiriyosunuz ya
biz maaşımızı alınca cidden hemen bitiyo

Bence ayrılmanız gerekmiyor bu arada
Adam boş beleş değil, avukat
Kazanır yine

Okuman mi yok para vermedim diye gelip yorum yazıyorsun da bak bakalim ilk postunda son cümlende ne yazıyorsun?
"Sizce ben ne yapmalıyım? Krediyi çekip versem arkasını toplamış olcam dersini almışsa benzemiyor ama şimdi de çok acımasız gibi hissediyorum."

Parayı vermişsin demedim zaten, para verip vermeme arasinda kalacak kadar bu konuyu düşünmene yorum yaptım. Yazdığım yorumun da sana faydası olmayacağı tabii ki çok bariz, olacak olsa önceki açtığın konularda yazanların faydası olurdu. Tek bir hatam oldu, bu kişiyi mi kendine layik gördün demiştim ama zaten tam kendin gibi birisini bulmuşsun yine. Bu olmasa digerleri de öncekiler gibi olacak. Parayla inanılmaz sağlıksız bir ilişkin var buna ek bir de böyle değer vermeyen tuhaf tuhaf tiplere yapışıp bırakmıyorsun.

Parayla inanılmaz sağlıksız bir ilişkin var buna ek bir de böyle değer vermeyen tuhaf tuhaf tiplere yapışıp bırakmıyorsun.
gercekten bu konuya katılıyorum her konusu birilerinin ondan para talep etmesi uzerine
ki ogretmen maasi var . haberlerde bile cikiyor kac para aldigi. oyle insanlarin coook zengin zannedecegi bir meslegi de yok

1. hiçbir aşık kadın, partnerini "çok iyi kalpli" şeklinde tanımlamaz.
2. birisini büyük tokatlamaya hazırlanan dolandırıcılar, öncelikle küçük miktarda borç alıp hemen geri öderler güven tesis etmek için.
3. hayatınızın en güzel çağlarında gezip tozmak varken ilişkinize sizin kadar değer vermeyen ve önemsemeyen biri için -hem de tek taraflı- birikim yapıp durduk yere kemer sıktınız.

1.si bu borç olduysa bile bunun muhatabı siz değilsiniz kalanını ailesinden çevresinden isteyebilir.
2.si siz onun sanki karısısınız gibi sizinle didişmiş resmen sizi ilgilendiren bi durum yok ki ortada.
Annesinden babasından kendi çevresinden bulsun avukatmış ya bulur şenlik bişey yok

adam avukatmış embesil değilse smmmden talep ederdi hatasını. demek vergi kaçırıyormuş patlamış. bilmiyor olma ihtimali yok.

Valla bebişim kimse embesil değil, hele ki muhasebeciler hiç değil ki bazı gelirlerin! beyanında bulunmasın. Fatura kesmemek için IBAN veriyorlar sonra da vergi dairesi para çıkışlarını çatttt diye tespit ediyor. Ki bu konuda ben hiç inandırıcı bulmadım, adamın cep delik cepken delik konu sahibesinden habire para istiyor bir keresinde 30bin istemiş. Kendi işini yapan birisi için 30bin para bile değil. 600binlik ceza için en az 6milyon lira gerekiyor yazdım, bu adamı 10 yıl üst üste koysan o kadar kazanmamıştır adam sümsük. Gerçek bile olsa haydi diyelim gerçekten ortada ceza var, 6 milyon lirayı devletten kaçırmış kişi net şekilde hırsızdır. Düzgün fatura kesenler eşşek mi, hep yazıyorum öyle masumca bazı gelirleri beyan etmemek! diye bir şey yok, bile isteye vergi kaçırmak var o vergileri de devlet toplayıp münasip yerine sokuveriyor Her şeyi geçtim 600bini de geçtim adam bariz hırsız, konu sahibesi hala bunun hırsızlığının cezasını ödyeyeim mi diye soruyor. garip yani memlekette hırsızlık ne zaman bu kadar kanıksanır oldu???

Valla Seda Sayana bir kez dah ahayran oldum. kadın kaç kez vergi rekortmeni oldu, TVye çıkıp ödediği miktarlarla böbürlendi. Böbürleneceksen dürüst iş yapmanla, iş ahlakınla övüneceksin. Kadin bosuna delikanlıyım demiyor. Hırsızlık , vergi kaçırmak ne zaman bu kadar ayağa düştü bu memlekette yazıklar olsun.

Öncelikle sigara konusunda sizi haksız buldum. Bu konuda hassas iseniz içmeyen birini bulmalıydınız. Haa sizin yanınızda içmemesi, sigara kokmaması konusunda taleplerde bulunabilirsiniz ama bırakın demekle bırakılmaz.
Diğer konuda ise haklısınız. Bir adam ne kadar iyi olursa olsun hesap kitap bilmiyorsa, söylediğiniz halde umursamıyorsa, sorumsuzca o adamdan olmaz. Çok çekersiniz o adamın çilesini.
Parada vermeyin tabi ki. Adam ev için istese de vermeyin. Daha evli değilken neden para verip ortak mal alacaksınız ki? Ne münasebet. Evlilik olmazsa sonra uğraş dur para konularıyla. Gerek yok.
İlla vereceğim diyorsanız da parayı gönderirken borç olarak açıklamaya belirtin.

Kocama verdiğim 500tlnin peşine koşarken birine asla 200 bin vermem.

Erkek olsun tastan çamurdan olsun ya, konu sahibesi aman cok iyi kalpli aman para istedi ama dedi bir sekilde durumu ekliyor. Annesi geçinemiyorum dese eminim gelir buraya konu acar.

Adama çok iyi birisi diyip durmuşsunuz da ne halt etmiş de acilen 600 bin lira ödemesi gerekmiş onu bi düşünmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…