SadeceD Tebessüm, kana en hızlı karışan ilaçtır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2019 280 170 103 37 Pazartesi 16:31 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #1 Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti. Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla. KESİNLİKLE DENEYİN
Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti. Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla. KESİNLİKLE DENEYİN
cany1 Oğluşumm💙 Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 322 100 18 Pazartesi 23:28 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #2 SadeceD .!.: Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti. Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla. KESİNLİKLE DENEYİN Genişletmek için tıkla... Emzirenler içebilir mi ?
SadeceD .!.: Kızlar, diyetisyenimin önerisi ile limonlu biberi çayı içiyordum ama bu hafta AÇLIK OTU çayına başladık cidden çok fark etti. Tuvalet sorununuz oluyor ama inceliyorsunuz. Ayrıca günde 2- 2,5 lt su içmek şartıyla. KESİNLİKLE DENEYİN Genişletmek için tıkla... Emzirenler içebilir mi ?
P paul sahilleri Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 508 349 53 Dün 09:39 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #3 cany1 .!.: Emzirenler içebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Asla. İshal olur bebek.
gisla Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 5.015 En iyi cevaplar 1 9.696 113 29 Dün 10:03 Konu Sahibi Konu Sahibi SadeceD #4 Allah aşkına böyle şeyleri önermeyin hiçbir şey yağ yaktırmaz sadece tuvalete çıkıp bağırsaklarını mahvediyorsun
Allah aşkına böyle şeyleri önermeyin hiçbir şey yağ yaktırmaz sadece tuvalete çıkıp bağırsaklarını mahvediyorsun