Lekeler, Çiller acnelyse ve expigment4 kullanip yuzunde leke olusan var mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
Ben yakladik 2 yil once kadar zoretanin kullandim sonra hapim bitmeden goz alti ve alnimda lekeler olustu dr a sordugumda hapiniz bitsin daha sonra ilgilencz,suan bir islem yapilmaz dedi sabirla 6 ay bekledim hapimin tedavi suresinin dolmasini insanlardan aldgim tepkiler inanin berbat oluyorsunuz moral sifir her kafadan ayri yorumlar neyse 6 ay doldu inanin gitmedigim dr kalmadi ozel hastane olsun sigortalar olsun olmadi sonunda bi arkadasimn tavsiyesiyle bir dr gittim bana 4 ilacin karisimini verdi hatrladigim kadariyla acnelyse ve expigmentte vardi ilac in etkisi 4/5 gunde kendini belli edip surdugunz bolgeyi soyuyordu tipki denizden gelmissiniz gibi dewsm ettim.yilmadim ama bu seferde derim inceldi biraktim sonra lekeler biraz daha cogalarak geri ayni oldu bu arada evde denemedigm maske kalmadi sinra expigmenti arastirdim tek badina kullanmaya basladim iyi gibiydi az biraz duzeltir gibi yapti ama ilaci birakinca yine tekrarladi simdi ilac ilanmiyorum artik sizce n yapmaliyim?uzun oldu ama kus.bkmayin:KK43: