Adalet bu mu?

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
Bugun kizginim üzgünüm umutsuzum bir kere daha bu ülkeden ve olmayan adalet sisteminden nefret ettim.3 yildir devam eden mahkemem bugun sonuçlandi. Ben katilmadim avukatim beni temsil etti. Cinsel taciz darp alikonulma hepsi var. Ve beraat etti .hakim benim iftira artiğimi düşünmüş ve bin kere olay esnasinda alkolsüzdüm dememe ragmen alkollu oldugumu soyleyen bu şahisa da hakim alkollü kadindan uzak duracaksin demiş. Oyle sinirliyim ki suçlu duruma ben düştüm nerdeyse orda olmadiğima da dua ettim ayni zamanda hiçbirşey beni sakin tutamazdi.duyardim boyle magdureyi suçlu çıkaran kakarlari ama abartildiğini düşünürdüm hangi kadin tanimadiği birine iftira atar ki...hukukçu yada daha once yaşayan insanlardan yardim istiyorum ne yapilabilir temyiz e gitmeyi düşünüyorum

darp raporu falan almadınızmı.bu ülkedeki adalete bende inanmıyorum.adam cinayet işlesin takım elbiseli kravatlı hakim karşısına çıksın ceza indirimi yapılıyor.

evvela darp raporu v.s belgeleriniz olmalı,illa ki kanıt isteniyor.
maalesef bu tür olaylarda kadın öldürülmedikçe kimsenin ceza aldığı falan yok !

Sonra kadına şiddet neden artıyor. İşte bu yüzden artıyor.
Sinirden deliriyorum bu haberleri duyunca.
Dün izledim, adam sözde çok sevdiği kadını öldürüyor.
Oysa o kadın yalnızca korkusundan onunla beraber olduğunu o kadar iyi göstermiş ki fotoğraflarda ve videolarda.
Video da soruyor, beni seviyor musun? Seviyorum derken ki bakışı yalnızca korku.
O kadar etkilendim ki.

öncelikle geçmiş olsun. Olay anı nerede olduysa o bölgede kamera kayıtları varsa onları incelettirin. raporunuz da var madem. delil çok olur, ayrıca itiraz edin ama basına bildirirseniz olay kamuya mal olur ve mecbur haklıyı tutmak zorunda kalırlar. çok acı ama bu tür yollara başvurmadan hakkınızı alamıyorsunuz maalesef :KK43:

Bir yenisi daha eklendi yani.
Anlamıyorum, onca kitap okumuş, fakülte bitirmiş koca koca hakimlerin bu kadar sığ ve erkek egemen düşünmesi beyinimi felç ediyor.
Resmen tahliye etmek için uğraşıyorlar.
Hakimler de tacizci avukatı gibiler.
Bu ülkede hasta ruhlu erkeklere, onları koruyan topluma, dahası sırtını sıvazlayıp bir daha yapma evladım diyen sisteme rağmen kadın olmak...
Hindistan'daki kadınlar gibi kendi adaletimizi sağlayacak timler mi kuralım?

Gazetelere ve bu konuda hassas olan köşe yazarlarına yazsanız?
En azından sosyal hesaplarına ulaşın.
Belki karar değişmez ama daha çok insan öğrenir bu adaletsizliği.

Bu ülke malesef tecavüze uğrayan çocukların rızası vardı indirimi verildiği...kadınların zaten mini etekliydi tahrik var indirimi yapılan...insana hayata saygısı olmayan pisliklerin hakime saygılı diye indirim yapılan...tacize uğrayan akli rahatsızlığı olan bireylerin aile rızası vardı indirimi alan kirli bir ülke canım...ömür boyu hapis alanların şu bu indirimi diye 5-6 yılda çıktığı bir ülke...senin adına çoook üzüldüm.inş temyizde adalet yerini bulur ;(

Mutlaka temyize git, peşini bırakma, özellikle şu dönemde ağır ceza aldırma ihtimalin çok yüksek, acaba avukatını mı değiştirsen ?

13 yaşında çocuğu zorla satanların, onunla bile bile ilişkiye girenlerin (bunların arasında polis bile var) "kızın rızası varmış" diye beraat ettiği bir ülkeden bahsediyorsunuz.

haklı olmanıza hiç bişey demiyorum memlekette ki adalete benim kadar kızan var mıdır bilmiyorum?

ama hangi kadın tanımadığı adama iftira atar diyorsunuz ya adalet personeli olarak iftiraya çok rastlıyoruz onu belirtmeden geçemeyeceğim malesef :KK43:

Bugun kizginim üzgünüm umutsuzum bir kere daha bu ülkeden ve olmayan adalet sisteminden nefret ettim.3 yildir devam eden mahkemem bugun sonuçlandi. Ben katilmadim avukatim beni temsil etti. Cinsel taciz darp alikonulma hepsi var. Ve beraat etti .hakim benim iftira artiğimi düşünmüş ve bin kere olay esnasinda alkolsüzdüm dememe ragmen alkollu oldugumu soyleyen bu şahisa da hakim alkollü kadindan uzak duracaksin demiş. Oyle sinirliyim ki suçlu duruma ben düştüm nerdeyse orda olmadiğima da dua ettim ayni zamanda hiçbirşey beni sakin tutamazdi.duyardim boyle magdureyi suçlu çıkaran kakarlari ama abartildiğini düşünürdüm hangi kadin tanimadiği birine iftira atar ki...hukukçu yada daha once yaşayan insanlardan yardim istiyorum ne yapilabilir temyiz e gitmeyi düşünüyorum
Türkiye'ye hoşgeldin. Neden şaşırmadım acaba... Aksi olsaydı şaşırırdım. Geçmiş olsun arkadaşım, denecek söz yok. Aslında çok var da, boşver...

Bütün deliller oldugu halde hakim yüzde ellî ihtimal veriyorum demiş yaptiğina, bu şahista o mutlulukla bana iftira davasî açicakmiş. Güler misîn ağlar misin

Bu ülke şartlarında adalet bu kadarcık işliyor :mad::KK34::mad::KK34:

X