AdAm OLaCaK KıZLaR...

olmazsada bu ay üzülme dah çok yenı evlisin allah gönlune göre versın azalt bu aralar

öle cnm daha yeniyiz zaten planımız 1 yıl sonra düğün borçlarını bitirelim bi maaddi manevi hazır olalım önce , neyi azaltayım dicektim sigarayı diyorsun evet haklısın ,

bu arada dün kremdir kapatıcıdır almaya gitttim kadına sordum e vitamini sürsem dedim olmaz dedik direk olmaz kreme karıştırsam dedim o da olmaz her bünyeye göre farklılık gösterir direk e vitamini uygulaması cildine ağır gelir dedi zaten kullandığın tüm kremlerde var onlarl yetin dedi, nems de sürkeli kullanıyomuş bünyeden bünyeye değişiyo sanırım

Amannn
Eskiden bende de vardı o
Yeni şeylerime kıyamazdım,
Şimdi ooo benden mi değerli
Alıyorum, ertesi gün kullanmaya başlıyorum
Bi hikaye vardı da ondan çok etkilenmiştim
Bilir misin?

sevgili olduktan ne kadar zaman sonra güzel söz söylemeye başladınız?bakıyorum çevreme gayet rahatlar hiç çekinme yok hayret ediyorum

Amannn
Eskiden bende de vardı o
Yeni şeylerime kıyamazdım,
Şimdi ooo benden mi değerli
Alıyorum, ertesi gün kullanmaya başlıyorum
Bi hikaye vardı da ondan çok etkilenmiştim
Bilir misin?

öle dediğime bakma zaten taktım bugün utanmasam dün akşam takıcaktım da karanlıktı kör sanmasınlar dedim

bilmiyorum hikayeyi ?

sevgili olduktan ne kadar zaman sonra güzel söz söylemeye başladınız?bakıyorum çevreme gayet rahatlar hiç çekinme yok hayret ediyorum

evet bazıları çok rahat , biz sevgili olduktan 1 ay sonra başlamıştıok sanırım başlarda ben çok gergin olurum sessiz olurum eşim söylemese ben de daha sö ylemezdim de o rahatlattı beni, şimdi de o sessiz günlerini özledim diyo

ben utangaç birisiyim söyleyemem sanırım

biz nişanlıktan sonra öpüştük güzel sözlerde nişana yakın başladı ben ufaktım utanıyordum

ama şimdikiler ılk gunden öpüşüyor güzel sözlerde şehvet dolu artık eskı masumluk yok

evet masumiyet yok , bzen düşünüyorum çocuklarımızı nasıl büyütücez diye biz özen göstersek çevre çok bozuldu herkes bi acayp

öle dediğime bakma zaten taktım bugün utanmasam dün akşam takıcaktım da karanlıktı kör sanmasınlar dedim

bilmiyorum hikayeyi ?

Gazetede tesadüfen okumuştum,
Kadın vefat ediyor,
Kız kardeşi eşyalarını toplamak için eniştesine yardıma gidiyor
Eniştesi her çıkardığı eşya için
Ablan buna kıyamamış kullanmamıştı diyor
Kız orda yemin ediyor
Bütün sakladığı eşyalarını kullanmaya
Ve evimde saklı bir çöpüm yok diyor
Çok etkilenmiştim

doğru yarının ne getireceğini bilemiyoruz işte

ben utanmaktan yemek yıyemezdım çok aç gezdim

şimdi daha evden çıkmadan nerde ne yıce0z ne alc+az2222222
birazcıkta oğlum yazdı

Ben anlatırsam herke şok olur güler bana şimdi
Neyse işte kısaca bende dilsiz gibiydim bayağı bi süre

bende dilsiz gibiydim uzun süre , eşimde sakladığım birşeyler olduğunu düşünmüş neden anlatmıyo hiç kendini diyomuş içinden , halbuki bilse kendisi çok konuştuğundan bana fırsat kalmıyor ki dermisin , çekinirdim anlatıcak bişi bulamazdım zamanla açıldım saçıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…