- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.601
akşam yazdım butun konuları taşımış araki bulasın
olmazsada bu ay üzülme dah çok yenı evlisin allah gönlune göre versınazalt bu aralar
nems sen şu düdüklüyü alsan ben rahatlıcam yeminle , aslında kv ler gelmeden alsaydın yemekte kolaylık olurdu sana ,
söylemesi ayıp bende dün güneş gözlüğü aldım kullanmaya kıyamıyorum eskimesin diye , yeni bişi alınca çok heves ederim de sonra tabi kıymetini de bilmem incisi bile var yanında
Amannn
Eskiden bende de vardı o
Yeni şeylerime kıyamazdım,
Şimdi ooo benden mi değerli
Alıyorum, ertesi gün kullanmaya başlıyorum
Bi hikaye vardı da ondan çok etkilenmiştim
Bilir misin?
sevgili olduktan ne kadar zaman sonra güzel söz söylemeye başladınız?bakıyorum çevreme gayet rahatlar hiç çekinme yok hayret ediyorum
sevgili olduktan ne kadar zaman sonra güzel söz söylemeye başladınız?bakıyorum çevreme gayet rahatlar hiç çekinme yok hayret ediyorum
evet bazıları çok rahat , biz sevgili olduktan 1 ay sonra başlamıştıok sanırım başlarda ben çok gergin olurum sessiz olurum eşim söylemese ben de daha sö ylemezdim de o rahatlattı beni, şimdi de o sessiz günlerini özledim diyo
biz nişanlıktan sonra öpüştük güzel sözlerde nişana yakın başladı ben ufaktım utanıyordum
ama şimdikiler ılk gunden öpüşüyor güzel sözlerde şehvet dolu artık eskı masumluk yok
Ben çok geç söyledim, askerlik arkadaşı gibiydim
O söylerdi, rahatça.
Sarılıp kendine sıkıca
"Bu hayat benim değil" de
Beni biraz da böyle hatırla
öle dediğime bakma zaten taktım bugün utanmasam dün akşam takıcaktım da karanlıktı kör sanmasınlar dedim
bilmiyorum hikayeyi ?
bende çok utangaç birisiyim konuşmaya çekinirim
biz nişanlıktan sonra öpüştük güzel sözlerde nişana yakın başladı ben ufaktım utanıyordum
ama şimdikiler ılk gunden öpüşüyor güzel sözlerde şehvet dolu artık eskı masumluk yok
Gazetede tesadüfen okumuştum,
Kadın vefat ediyor,
Kız kardeşi eşyalarını toplamak için eniştesine yardıma gidiyor
Eniştesi her çıkardığı eşya için
Ablan buna kıyamamış kullanmamıştı diyor
Kız orda yemin ediyor
Bütün sakladığı eşyalarını kullanmaya
Ve evimde saklı bir çöpüm yok diyor
Çok etkilenmiştim
arabada beş evde on beş diye bi şarkı vardı demi bi aralar
Ben anlatırsam herke şok olur güler bana şimdi
Neyse işte kısaca bende dilsiz gibiydim bayağı bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?