- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #4.661
yiyebiliyorsan hanı çocuklar için olan adlaınıda unuttum çokyerdım eskıden ben mısır gevreği gibi sut koyuluyor üstüne anlamışsındır umarım onlardan ye mıde bulandırıcı bı durumu yok hemde faydalı
yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..
Ama senden halsizlik yapar yaa. hem miden bulanır hem de miden boş :)
ewt 3 aydan önce besnlenmıyormuş miniminicik bebeiş ama suyu ıhmal etme her ay önemlı
aa sen hamilesin... yeni mi ticker koydun yeni mi öğrendin? gerçi 8 haftalıkmış.. hayırlı olsun canım ya..aşerme başlamadı mı? bulantılar çok fena ya 3 ay sıkıntılı olacak. ama sonrasındaki 3 ay çok güzel geçecek. son 3 ay ağırlaştığın için zor olacak. hele son ay tam bir duba olacaksın... hepsi çok güzel tadını çıkar. hele bir de oynamaya başlasın.uyansa da oynasa diyeceksin. hıçkırıklarını bile hissedeceksin. biz ultarasonda kızım esnerken yakaladık. doktor demişti bak bak esniyor diye...her anı o kadar güzel ki. hayırlı evlat olsun önce kendine tabi.
vayy neler var , arkadaşımda yemeğe götürmüştü kızı çok lüks bi otelin en üst katında menü geldi kız menüyü bi açtı içinde kendi fotoğrafları falan filan şampanya cart curt , işte zenginin parası züğürdün çenesi misali ben hala başına kakarım benimkinin bi evlenme teklifi etmedin diye
hamılelıkte benı en çok çiş meselesızorladı allahım allahım gecelerı tuvalete gıtmekten ölüyorum zaten yataktan yuvarlanarak kalkıyodum bıde o normal bışı değil patlıcak gıbı gıdıyo ınsan
halsizim zaten 2 haftada 3 kilo verdim..
geçer inş. çok şükür bu günüme
geçen zorla vitamin içtim..daha su boğazımdan inmeden püskürttüm:)
olmadı yine serum bağlatırım
aa sen hamilesin... yeni mi ticker koydun yeni mi öğrendin? gerçi 8 haftalıkmış.. hayırlı olsun canım ya..aşerme başlamadı mı? bulantılar çok fena ya 3 ay sıkıntılı olacak. ama sonrasındaki 3 ay çok güzel geçecek. son 3 ay ağırlaştığın için zor olacak. hele son ay tam bir duba olacaksın... hepsi çok güzel tadını çıkar. hele bir de oynamaya başlasın.uyansa da oynasa diyeceksin. hıçkırıklarını bile hissedeceksin. biz ultarasonda kızım esnerken yakaladık. doktor demişti bak bak esniyor diye...her anı o kadar güzel ki. hayırlı evlat olsun önce kendine tabi.
hamılelıkte benı en çok çiş meselesızorladı allahım allahım gecelerı tuvalete gıtmekten ölüyorum zaten yataktan yuvarlanarak kalkıyodum bıde o normal bışı değil patlıcak gıbı gıdıyo ınsan
senın hamıleliğinde böyle geçecek demekki haklısın zorlamakla olmuyor
içemiyor yıyemıyor insan ben yememek için toz arardım yemeklerde
8 kılo aldım butun hamıleliğim boyunca
4 aydan sonra bişi kalmaz
olsada dahaazalır
Geçmiş olsun Bade
Var mı vefalı bi komşun filan
senın hamıleliğinde böyle geçecek demekki haklısın zorlamakla olmuyor
içemiyor yıyemıyor insan ben yememek için toz arardım yemeklerde
8 kılo aldım butun hamıleliğim boyunca
4 aydan sonra bişi kalmaz
olsada dahaazalır
artık bu işi yapan organizasyonlar var ya neler yapılıyormuş neler. geçen bir siteye girdim de sinema paketinden bahsetmiş. reklam ortasında kendi resimlerinin slaytı ve evlenme teklifi. ben utanırım yanı başkalarının yanında. bu kadar deşifre etmeye gerek var mı?
sağol canım aahhhh nerdeeee..
komşuluk filan hakgetire
sağol amiin..
yok tüp bebek olduğu için erken öğrendim..aşerme sadece bi kez supangle istedim sonrası hep bulantı zaten..
ya benim kötü galiba serum alıyorum haftada bir..Allah nasip ederse görücem o günleri :)şükürler olsun..
Ben zaten yapı olarak soğuk biriyim, çözülmem zaman alır
Ama mevzu ince iş olunca hiç çıtım çıkmaz, eşim benim ilk sevgilim. Kıpırdamaya utanıyodum karşı koltukta
böyle geçmez ya ilk 3 ay herkese zordur. 3-6 ay arası çok rahattır genelde.. tamamen bulanan çok az hatta hiç görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?