AdAm OLaCaK KıZLaR...

hepiniz sağolun fikirleriniz için ama bulantım durmadıkça yiyemiyorum..yazarken bile kötü oldum

yok be ben cips canavarıyım aşerme değil ...yiyebilecek durumda olsam alırım ama su bile içemiyorum
rahat ol..

aa sen hamilesin... yeni mi ticker koydun yeni mi öğrendin? gerçi 8 haftalıkmış.. hayırlı olsun canım ya..aşerme başlamadı mı? bulantılar çok fena ya 3 ay sıkıntılı olacak. ama sonrasındaki 3 ay çok güzel geçecek. son 3 ay ağırlaştığın için zor olacak. hele son ay tam bir duba olacaksın... hepsi çok güzel tadını çıkar. hele bir de oynamaya başlasın.uyansa da oynasa diyeceksin. hıçkırıklarını bile hissedeceksin. biz ultarasonda kızım esnerken yakaladık. doktor demişti bak bak esniyor diye...her anı o kadar güzel ki. hayırlı evlat olsun önce kendine tabi.

bizde ne çıkma teklifi var ne evlenme teklifi, bigün gittik yüzük aldık taktım parmağıma işte bu kadar, ben çok romantik biri değilim zaten, bencede bi yer kapatmak falan çok gereksiz, görgüsüz diyebilirdim onu yapan adama,şimdide bana çiçek alsın vs diye beklemem, tuvalet kağıdı ya da rulo peçeteler ilk kullanırken ağzı yapışıkya onu açmayı o ilk peçeteyi çekip almayı hiç sevmiyorum yırtıyorum falan,benim için onları açar yeter bana

Ama senden halsizlik yapar yaa. hem miden bulanır hem de miden boş :)

halsizim zaten 2 haftada 3 kilo verdim..
geçer inş. çok şükür bu günüme
ewt 3 aydan önce besnlenmıyormuş miniminicik bebeiş ama suyu ıhmal etme her ay önemlı

geçen zorla vitamin içtim..daha su boğazımdan inmeden püskürttüm:)
olmadı yine serum bağlatırım

hamılelıkte benı en çok çiş meselesızorladı allahım allahım gecelerı tuvalete gıtmekten ölüyorum zaten yataktan yuvarlanarak kalkıyodum bıde o normal bışı değil patlıcak gıbı gıdıyo ınsan

artık bu işi yapan organizasyonlar var ya neler yapılıyormuş neler. geçen bir siteye girdim de sinema paketinden bahsetmiş. reklam ortasında kendi resimlerinin slaytı ve evlenme teklifi. ben utanırım yanı başkalarının yanında. bu kadar deşifre etmeye gerek var mı?

son aylar daha fena. aşağı inio ya

halsizim zaten 2 haftada 3 kilo verdim..
geçer inş. çok şükür bu günüme

geçen zorla vitamin içtim..daha su boğazımdan inmeden püskürttüm:)
olmadı yine serum bağlatırım

senın hamıleliğinde böyle geçecek demekki haklısın zorlamakla olmuyor

içemiyor yıyemıyor insan ben yememek için toz arardım yemeklerde

8 kılo aldım butun hamıleliğim boyunca

4 aydan sonra bişi kalmaz

olsada dahaazalır

sağol amiin..
yok tüp bebek olduğu için erken öğrendim..aşerme sadece bi kez supangle istedim sonrası hep bulantı zaten..
ya benim kötü galiba serum alıyorum haftada bir..Allah nasip ederse görücem o günleri :)şükürler olsun..

ayy yarım kaldı yazacağım.. son ay wc de uyusam diyordum. çok baskı oluyor ya aşağı doğru çocuk indikçe. ve acaip yanardım ben. ateş yüksekliği.. kışın ortasında dışarda penye tayt giyerdim.

geçen haftaya göre daha iyi gibiyim.
inş. 3. aydan sonra düzelirim..
Geçmiş olsun Bade
Var mı vefalı bi komşun filan

sağol canım aahhhh nerdeeee..
komşuluk filan hakgetire

böyle geçmez ya ilk 3 ay herkese zordur. 3-6 ay arası çok rahattır genelde.. tamamen bulanan çok az hatta hiç görmedim.

vayy neler varmış cidden ben de utanırım koltuğa girerim heralde :)

cnm ozaman daha dıkkatlı ol ılaçlarını zamanında al ben estrofem dıye bır ilaç kullanıyrodum bıkaçtane daha vardı kullandığım bırde jeller bantta kullanmıştım baya bır hiç ihmal etme onları

bade senin hamile olmana nasıl sevindim biliyomusun, vakti zamanında bi densiz sana gebelikle ilgili bi laf etmişti bilmem hatırlarmısın, ben hiç unutmadım hepte lafını soktum ona, sayesinde çok ban yedim ama olsun, Allah tamamına erdirsin analı babalı kuzu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…