Yok kendime keldimyanınıza kostugunda tekrar fenalık gecırmedınız ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kendime keldimyanınıza kostugunda tekrar fenalık gecırmedınız ınsallah
Evet aynende , 2 3 konu öncesi bu böyle değildi , aaa hiç öyle bişey yoktu .erkek arkadası yanlıs anlamakta haklıymıs kesınlıkle
kadın apacık ılgım var dıyor
Bunları yapana kadar 10 kere bayılır :)Uzaktayken olmaz o. Tam ayakta yan yana konuşuyor olacaksiniz ve o sirada fenalaşip bayilacaksinnn boyle yavaşca, o seni tutacak göze göze geleceksiniz ve hemen toparlanip utangac sekilde gülüp kosarak kapiya gideceksiniz, kapidan cikmadan son bir bakiş daha atip hizlica kaçacaksiniz. O zaman kesin ilgilencekti.
Hem ilgilenmedi diyorsun hem de yanıma koştu diyorsunDiyetisyen ama noluyor diye yanıma koştu. Panik atağım var dedim.

Bunları yapana kadar 10 kere bayılır :)
Yani?Arkadaşlar adam diyetisyen noluyor diye yanıma koştu. Ben panik atağım var dedim.
Her zamanki gibi bana gitme kal deyip 2 saat sohbet etmedi.Hem ilgilenmedi diyorsun hem de yanıma koştu diyorsun
Bu ne yaman çelişki böyle![]()
Ama yine ilgimin farkındadır
Yok değilYaşınız küçük mü eski konularınızı bilmiyorum okumadım
Sohbet edecek başka birilerini bulmuştur. Şansınıza küsün artık.Her zamanki gibi bana gitme kal deyip 2 saat sohbet etmedi.