Adana da Diyetisyen Önerisi...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
46
Evet hanımlar benim derdim de fazla kilolarim. 1.63 boy ve 83 kiloya sahibim. Artik fazla kilolar sagligimi bozmaya başladı. Adana da yaşayıp bana diyetisyen onerebilecek kimse var midir acaba aranızda. Yalniz devlet hastanelerinin diyet bolumu olmaz çünkü daha önce gittim ama ilgi hic yoktu.

Önermemeliyiz... Diyet miyet geçiniz efenim. Yapmanız gereken yediklerinizi azaltıp, hareketi artırmaktır. Ve neredeyse bütün diyetlerin ortak noktası olarak proteinden zengin beslenmektir.

Bu kadar basit işte.

Önermemeliyiz... Diyet miyet geçiniz efenim. Yapmanız gereken yediklerinizi azaltıp, hareketi artırmaktır. Ve neredeyse bütün diyetlerin ortak noktası olarak proteinden zengin beslenmektir.

Bu kadar basit işte.

Diyetisyen disipline olmam bakımından faydalı olabilir diye düşünmüştüm.

Diyetisyen disipline olmam bakımından faydalı olabilir diye düşünmüştüm.
Evet ilk başta böyle olur genelde ama diyete girdim psikolojisi bir süre sizi yorar ve bir de bakmışsınız ki diyet yalan olmuş. Çok basit dediğim gibi, kendinizi fazla strese sokmadan yediklerinizi azaltıp, biraz da egzersizle şayet başka sağlık problemleri yoksa kilo verebilirsiniz.

Evet hanımlar benim derdim de fazla kilolarim. 1.63 boy ve 83 kiloya sahibim. Artik fazla kilolar sagligimi bozmaya başladı. Adana da yaşayıp bana diyetisyen onerebilecek kimse var midir acaba aranızda. Yalniz devlet hastanelerinin diyet bolumu olmaz çünkü daha önce gittim ama ilgi hic yoktu.
Nilgün aydın aynı zamanda hocamdı benim

X