Adana da en iyi kadin dogum doktoru ???

,2 doğumumu da o yaptırdı. Sezeryan oldum. O kadar ince ruhlu ki muayene sedyesinden kalkarken elini tutup yardım ediyor. Çok yoğun ama. Beklemeksizin randevu istiyorsan 1 ay sonraya anca buluyorsun. Selçuk beye hiç muayene olmadım. Metro Hastanesi'nin otelcilik ve hemşirelik hizmetleri de güzel. Ameliyat sonrası ilgileri, hastane yemekleri vs. Ben çok memnun kaldım. İlk cocugumu Ortadoğu'da dogurdum sezeryan yine, hastane ayrı dert Dr ayrı dertti.
 
Adana Cerrahi Tıp Merkezi Bülent Çetin'e gidiyorum. Memnunum. Doğum ise Ortadoğu..
İlk bebeğimde Algomed Özgür Kayaselçuktu doktorum. Doğum metroda olmuştu. Doğumda sıkıntım olmadı hastane açısından. Ancak doktorumdan memnun kalmadım. Gerekli testleri ayrıntılı usg leri yaptırmadı. Biraz vurdumduymazdı. Selçuk bey Selçuk Aslan ise bahsettiğiniz kist tedavim için gittiğimde benim bütün hayallerimi yıkmıştı. senin çocuğun olmaz bu hastalık kilo verdirmez bilmem ne diye bir ton moral bozdu. Çok şükür 2. bebeğime hamileyim. Sevmedim şahsen ben. Ferat Erol'u duydum tanıdık onda doğum yaptı memnundu. Kötü bir durumunu duymadım gayet olumlu hakkındaki yorumlar.
 
cnm bende ilk dogumumu metro hastanesinde gül aşık gittimm ama memnun kalmadım o hastanede 15 hamile bayana nst ye girerken drunz kim nasıl dogum öneriyor dedigimde kimseden normal duymadım birsürü bahanelerrr yaa sevmiyorum orda sadece çocuk hastalıkları uzmanı metin kasan süper dr bende şuan ikinciye hamişim ortadogu hicran girişe gidiyorumm şimdilik çok ii sen sormadan aklındaki tüm sorulara yanıt veriyor..
 
Kizlar o kadar kafam karisti ki bu dr olaylarinda orta doguda levent toksozu duydum bide kime gidecegimi karar veremedim ben..
 
Ben de çok araştırdım ortadoğuya karar verdim ilk randevum cuma günü ilk defa gideceğim inşallah memnun kalırım
 
Kac haftaliksin peki canm.. bide gittiginde bize bilgi verebilirmisi nasil dr diye
 
Kac haftaliksin peki canm.. bide gittiginde bize bilgi verebilirmisi nasil dr diye
Veririm tabi canım birkaç kişinin memnuniyetine güvenerek gidiyorum ben de internetteki yorumlar da olumlu yarın 5 haftam doluyor 6'ya giriyorum inşallah
 
Cok tsk canim bende 6 haftalik 7 girecem ins.. o yuzden iyi bir dr gitmek istiyorum ortadoguna levent toksozu de cok duydum ama bilemedim
 
ben metroda sule gul aydin a gidiyorum doktor geleli 1 sene olmadi oyuzden hastasi az ama cok sevecen guleryuzlu bi doktor.sorulari sormadan kendisi cevapliyor.sira bekleme derdide yok.ortadogu cok kalabalik ve sira fazla.ben sevemedim.
 
X