• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adana seyhan baskent hastanesi tup bebek

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
Merhaba kizlar 3.denememdende dun negatif sonuc aldim cok kotuyum toplam 3kere transfer oldum ikisi tutmadi biride tuttu kurtajla sonuclandi bu denemelerim adana ankada tup bebek merkezindeydi artik yeni bir sayfaya gecmek istiyorum yeni tedavimi baskentte yaptirmak istiyorum varmi burada yaptiran memenun kalan beni bilgilendirirseniz sevinirim iyi seyler duymaya ihtiyacim var :(

bende ankada da 21 yumurtayla negatif sonuc aldım kaldıkı 21 yumurta nedir o da ayrı da neyse ... ordan baskente gectim ikinci denememi orda yaptım ve hamile kaldım 4.ayımda bebegı kaybettım sonrasında dondurulmus embriyo transferi yaptırdık iki tane.. yine gebe kaldım biri düştü kızımı sag salim doğurdum.. baskettende cok memnun kaldım sonuc negatıf olsaydı genede orda devam edrdım.. hatta sımdı kızıma kardes ıcın tekrar baslayamaya karar verdim

bende ankada da 21 yumurtayla negatif sonuc aldım kaldıkı 21 yumurta nedir o da ayrı da neyse ... ordan baskente gectim ikinci denememi orda yaptım ve hamile kaldım 4.ayımda bebegı kaybettım sonrasında dondurulmus embriyo transferi yaptırdık iki tane.. yine gebe kaldım biri düştü kızımı sag salim doğurdum.. baskettende cok memnun kaldım sonuc negatıf olsaydı genede orda devam edrdım.. hatta sımdı kızıma kardes ıcın tekrar baslayamaya karar verdim
bende baskentte yaptirdim negatif oldu ama cok memnun kaldim negatif bile olsa başkentte yaptiririm diyordum keske basta buraya gelseymisim

Allah kizini sana bagislasin allah anali babali buyutsun canim

Back
X