Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da Bakıcı Arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nisasu01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2
0
1
Adana
Mrb ben Derya 29 yaşındayım .Adana Çukurova Toros Mah. ikamet ediyorum lise mezunuyum .2 tane kızım var biri 9 yasında okula gidiyor, diğer kızımda 3 yasında .Bende eşime yardımcı olmak istiyorum .Çocuk veya yaşlı kendi evimde olmak şartıyla . Kendi çocuklarımın oyun odası ve yatak odaları ayrı herşeyi ve evimin düzenini çocuklarıma göre hazırladım .. Titiz düzenli hiçbir kötü alışkanlığı bulunmayan bir aileyiz . Kendi çocuklarımdan ayırt etmeksizin ilgi ve alaka üst düzeyde olunacağından şüpheniz olmasın. Sabah istediğiniz saatte bırakıp akşam istediğiniz saatte alabilirsiniz hafta sonralarıda buna dahildir . Kendi çocuklarımın yemek , oyun,tv ,kitap okuma saattelerimiz vardır.İsteyen ve gerçekten ihtiyacı olan annelerimizden msj bekliyorum ... Hayırlı Günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…