Gelinbaşı ve Gelin Tacı Adana'da ekrem yazdağ'a giden var mı? Yardım lütfeen!

chocolateandcoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
29
12
88
35
Adana
arkadaşlar düğünüm adanada olacak ama ben şehri de kuaförleri de bilmiyorum netten araştırma yapıp erdem yazdağ ismine ulaştım ama hiç emin olamıyorum. nişanımda kuaför saçımı yakmıştı ve tüm gecem mahvoldu bu yüzden düğün için çok stresliyim. gidenler varsa lütfen yardımcı olsun :110:

arkadaşlar düğünüm adanada olacak ama ben şehri de kuaförleri de bilmiyorum netten araştırma yapıp erdem yazdağ ismine ulaştım ama hiç emin olamıyorum. Nişanımda kuaför saçımı yakmıştı ve tüm gecem mahvoldu bu yüzden düğün için çok stresliyim. Gidenler varsa lütfen yardımcı olsun :110:

selam canım istanbulda yaşıyorum ve adanaya gelin gidiyorum.. Benim de aşırı stresim var ama sana şöyle yardımcı olabilirim ben salonumun kuaförüne gidicem inşallah melikşah baya araştırdm ve güzel yorumlar aldım. Ama şu kadarına söylemeliyim sana ciddi anlamda araştırıp bilgi edindiğim bir kuaför önerebilirim oktay ünaldı bence bir araştırmalısın:51::51:

TereddütsüZ gidebilirsin harikalar yaratıyorlar ama biraz fazla tuzlu☺️ acıma git derim Adana'nın en elit kuaförlerinden çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canım istanbulda yaşıyorum ve adanaya gelin gidiyorum.. Benim de aşırı stresim var ama sana şöyle yardımcı olabilirim ben salonumun kuaförüne gidicem inşallah melikşah baya araştırdm ve güzel yorumlar aldım. Ama şu kadarına söylemeliyim sana ciddi anlamda araştırıp bilgi edindiğim bir kuaför önerebilirim oktay ünaldı bence bir araştırmalısın:KK51::KK51:
Canm merhaba benimde salonumun kuaforu meliksah kafam cok karisik nasil olduguyla ilgili bi fikrim yk beni aydinlatirsan sevinirim nasil oldu senin gelinbasin ve makyajin begendinmi ?

Back
X