canım benim hikayem şöle, 7 yıllık evliyim, evlendikten sonra normal kadın doğuma gidiyordum arada sadece kontrol için ve gebelik öncesi kontrolümüz olsun diye, hep süper iyi normal çıktık eşimle, sonra yıllar geçti hiç korunmadım hayatımda ve hiç tutmadı hiç hamile kalmadım hep adet oldum, dedim bir gariplik mi var herşey temiz ama sonra ankaradaki doktora başladım (başlamaz olaydım) kan tahlili rahim filmi sperm testi hepsini istedi ana öncesinde klomenle tedaviye başlattı 6 kere ve olmadı, sonrasında istediği tahlilleri verdik hepsi temiz güzel, bu sefer başladı aşılamaya ama ilaçlı, 5 kere ilaçlı aşılama oldum, artık takatım kalmadı, bu psikoloji evliliğimede yansıdı işler iyice berbat oldu ve doktor artık istiyosan bir daha aşılama yaparım ama tüp bebeğe geçicez dedi ve ben orda artık ara vermek istiyorum dedim kaldıracak gücüm yoktu, neyse mersine taşındık adanaya başladım, esra hocayla görüştük muayene oldum rahimde polip buldu hemen ameliyat yaptı, sonrasında ben sordum rapor olayını aşılamaların boşa gitmiş dedi ve insafsızca 5 kere yaptılar, ya 2 kere iğneli olmam lazımmış rapor için yada normal ücret, amh yi dedi ankaradaki arkadaş, amh si düşük çıkınca 2. evliliği olmasına rağmen hemen rapor çıkmış, bu tahlillerden sonra bir bakıcaz rapor olayı için uğraşcam bakalım ne olacak