- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #2.081
ayyyy inşallah canım, bu ızdırap bir çırpıda biter inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy inşallah canım, bu ızdırap bir çırpıda biter inşallah
İnsallah guzel.sonuç alırsın canım . Sende sorun neydi kiartniyetizm ve
Kumral-ada kararlarınız hayırlı olur inşallah. Ben de yaklaşık 15 gün içinde rahim filmi çektirip doktorumla görüşcem. Heyecanla bekliyorum.
Insallah hiçbir sıkıntı çıkmadan tedavine başlayabilirsiniz canimartniyetizm ve
Kumral-ada kararlarınız hayırlı olur inşallah. Ben de yaklaşık 15 gün içinde rahim filmi çektirip doktorumla görüşcem. Heyecanla bekliyorum.
Inşallah cnm. Benim doğal gebeliklerim kimyasal oluyor. Birinde de 9 haftalık düşük olmuştu. Sorun ne bilmiyorum. Kasım ayında histereskopi oldum ve 2 ay korunduk. Şimdi de tekrar rahim filmi istedi Dr... Bakalım sonucunda doktorum ne önerecek.İnsallah guzel.sonuç alırsın canım . Sende sorun neydi ki
ayyy hadi inşallah güzel sonuçlarla sonlanırartniyetizm ve
Rahim filmini neden istedi canim zaten cektirmissin canim hitereskopi de hersey zaten gorunuyo insallah bu kadar emek bosa gitmez canimInşallah cnm. Benim doğal gebeliklerim kimyasal oluyor. Birinde de 9 haftalık düşük olmuştu. Sorun ne bilmiyorum. Kasım ayında histereskopi oldum ve 2 ay korunduk. Şimdi de tekrar rahim filmi istedi Dr... Bakalım sonucunda doktorum ne önerecek.
Canım sanırım histereskopi sonucu rahim istenilen gibi mi diye rahim filmini tekrar görmek istedi doktorum. Öncesi sonrası bakcak galibaRahim filmini neden istedi canim zaten cektirmissin canim hitereskopi de hersey zaten gorunuyo insallah bu kadar emek bosa gitmez canim
Insallah guzel sonuclar alirsin canim ya ben araştırdıkca bir sürü şey öğreniyorum mesela bağışıklık için serum veriyolar mis vucut bebegi kabul etmiyomus bebegi mikrop diye gorup onunla savasiyomus ben bunu yeni öğrendimCanım sanırım histereskopi sonucu rahim istenilen gibi mi diye rahim filmini tekrar görmek istedi doktorum. Öncesi sonrası bakcak galiba
Evet ben de okudum o haberi. Bi arkadaş link atmış dün. Embriyonun Tutunmasını sağlıyormuş.Kizlar bugun haberlerde dinledim tup bebekte rahim asisi gelistirmisler, rahime transferden once yapiyolarmis, rahim beyin gibi oluyomus gelen herseyi kabul ediyomus tutunmasina yardimci oluyomus, dusuk yapanlara bile isyariyomus, bu doktor timur gurkan diye biriymis ankarada imis
Hadi ya cok güzel bisey bu adanada yok mu acabaKizlar bugun haberlerde dinledim tup bebekte rahim asisi gelistirmisler, rahime transferden once yapiyolarmis, rahim beyin gibi oluyomus gelen herseyi kabul ediyomus tutunmasina yardimci oluyomus, dusuk yapanlara bile isyariyomus, bu doktor timur gurkan diye biriymis ankarada imis
Bu nasıl bisey ya çok merak ettim değişik biseyEvet ben de okudum o haberi. Bi arkadaş link atmış dün. Embriyonun Tutunmasını sağlıyormuş.
Baskente ne zaman gitcen canim, gidince bi sor bakalim, ben herseye yeni baslayacagimdan once rutun olanlari deneyecegim, sonyclar negatif olursa duruma bakarimda bi ay sonu gittigimde doktora sorcam ama bilgisi var miBu nasıl bisey ya çok merak ettim değişik bisey
Şubat'ın ortasi gibi gideceğim eğer evli kalırsam o zaman sorarım canimBaskente ne zaman gitcen canim, gidince bi sor bakalim, ben herseye yeni baslayacagimdan once rutun olanlari deneyecegim, sonyclar negatif olursa duruma bakarimda bi ay sonu gittigimde doktora sorcam ama bilgisi var mi
Canım anlayamadım... Evli kalırsam derken.. Sadece stresini anlatan bir kelime olarak algılıyorum ve umuyorum. Ya da yanlış yazılmış olduğunu. ..Şubat'ın ortasi gibi gideceğim eğer evli kalırsam o zaman sorarım canim
canım şu zamanlarda inşallah evliliğinize stres yansıtmıyosunuz, çocuk olmayınca ölüm olmuyo sonu, eksik olmuyosun, tü kaka olmuyoruz, Allah beni bana emanet etti ben sorumluyum kendimden ve herkes kendini sevmeli, sakın evliliğinize hayatınıza bu sıkıntıları bulaştırmayın, dünyanın sonu değil, eğer yazdığında evliliğimiz sarsılıyor diye düşünüyorsan doğru anladıysam nolur yapmayın canım, sonradan çok pişman olursunuz ama iş işten geçerŞubat'ın ortasi gibi gideceğim eğer evli kalırsam o zaman sorarım canim
Yok canim dun birbirimize girdik bana artık tedavi olmayacağını artık çocuk istemediğini söyledi bende madem öyle boşanalim dedim sonuçta bu çocuğu istemiyorsan bende evli kalmak istemiyorum dedim konuşmuyorum onunla çok kırdı beniCanım anlayamadım... Evli kalırsam derken.. Sadece stresini anlatan bir kelime olarak algılıyorum ve umuyorum. Ya da yanlış yazılmış olduğunu. ..
Canim çocuk ta var canim asıl biz görümcem yüzünden birbirimize girdik canim cok sıkkın dün ilk defa oturma odasinda uyudum yatağa gitmek istemedim bilmiyorum ailesi yüzünden biz devamli kavga edeceksek haxir çocuk yok boşanalim gitsin ailesiyle yaşasın bana ailem senden daha değerli diyen bir insan varcanım şu zamanlarda inşallah evliliğinize stres yansıtmıyosunuz, çocuk olmayınca ölüm olmuyo sonu, eksik olmuyosun, tü kaka olmuyoruz, Allah beni bana emanet etti ben sorumluyum kendimden ve herkes kendini sevmeli, sakın evliliğinize hayatınıza bu sıkıntıları bulaştırmayın, dünyanın sonu değil, eğer yazdığında evliliğimiz sarsılıyor diye düşünüyorsan doğru anladıysam nolur yapmayın canım, sonradan çok pişman olursunuz ama iş işten geçer
Oo pes etme gulsah cim. Meydanı kaynana ve görümceye bırakmaCanim çocuk ta var canim asıl biz görümcem yüzünden birbirimize girdik canim cok sıkkın dün ilk defa oturma odasinda uyudum yatağa gitmek istemedim bilmiyorum ailesi yüzünden biz devamli kavga edeceksek haxir çocuk yok boşanalim gitsin ailesiyle yaşasın bana ailem senden daha değerli diyen bir insan var