T
Tia_MaRia
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tia_MaRia
bugün transferimin 5. günü ve dısarı cıkmıstım biraz yürüdüm 1 damla kan geldi ve cok az parcalar var gibi geldi bana moralim cok bozuldu nolur bişeyler yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün transferimin 5. günü ve dısarı cıkmıstım biraz yürüdüm 1 damla kan geldi ve cok az parcalar var gibi geldi bana moralim cok bozuldu nolur bişeyler yazın![]()
cnm ilk 3 gün dinlendim yattım sürekli cok dikkat etmek gerekliarkadasım ilk 3 gün neler yaptın öğrenebilirmiyim benım 3.günü de o yüzden soruyorum
canımbende bugun ogrendım hAmılelıgımı aynısı bendede oldu 1 2damla kanama korkma yerlesme kanamasıdır hamılesın sen umudunu kesme rabbımden
canımbende bugun ogrendım hAmılelıgımı aynısı bendede oldu 1 2damla kanama korkma yerlesme kanamasıdır hamılesın sen umudunu kesme rabbımden
bugün transferimin 5. günü ve dısarı cıkmıstım biraz yürüdüm 1 damla kan geldi ve cok az parcalar var gibi geldi bana moralim cok bozuldu nolur bişeyler yazın![]()
canım cok sagol umarım öyledir cok agladım yaadestekleriniz için teşekkür ederim arkadaslar