Amin..Amiinnn...vallahi sabah sabah sende bana moral oldun ağzından bal damlıyor deyimi şuanda geçerli yani:1rolleyes:umudunu tabikide yitirmicen canım Nisana ne kaldıki hem belki ailenizden biri yardımcı olur size belli mi olur:bbo: zaten canım dua etmekten başka şansımız da yok..kaydirigubbakcemile5 şimdik ne diyoruz NO STRES YES SPOR:sm_cool: canımcım kendimden zaten bahsetmemiştim sanırım bende hatırlamıyorum çünkü bu gebelik olayını okadar çok araştırdım ki kime neyi anlattığımı hatırlayamıyorum..neyse :1rolleyes: ben 2yıl 7aylık evliyim 27 yaşındayım daha önce 1,5 yıl önce istemedğim bir gebelik oldu eşimle ve ailesiyle çok sorunlu bir döneme denk geldi hatta eşimle ayrılmaya karar verdiğimiz bir dönemdi 1 ay ayrı kaldık sonra barıştık o arada gebelik oluştu ama sorunlarımz artarak devam ediyordu eşiminde benimde psikolojimiz bozuktu böyle bir ortamda çocuk nasıl yetişirdi bir anda karar verdim ve eşime söylemeden aldırdım :çok üzgünüm: çok pişmanım şimdi...Allahımda biliyor neler çektiğimi aklıma geldikçe kahroluyorum...yavaş yavaş herşey düzeldi ağustos 2008de başladık çocuk yapmaya

tabi o kürtajdan sonra ben korundum d.kontrol ilacı ile (yasmin) 7 ay kullandım bıraktım..zaten ondan sonra sağlık problemleri çıkmaya başladı ama hiç aşılama tüp bebek vs...olmadı doktorum 1 yılın dolmasını bekleyin diyo eşimde çok istiyor tabi bende..bize kalsa hemen aşılama falan yapıcaz da doktor bekleyin diyo bizde bekliyoruz..ağustosta 1 yıl olucak valla:bbo: bakalım kısmetimizde ne zaman anne-baba olmak var:CüvCüv::CüvCüv:

..peki canım sende anlatırmısın bende tam bilmiyorum anlatıp anlatmadığını ayrıca sende çok tatlı ve duyarlısın:asigim: ..ya iyi ki buraya üye olmuşum şimdiye kadar hiç pişman olmadım umarım bundan sonrada olmam..burda güzel ve seviyeli arkadaşlıklar kuruluyor..:1hug: çok uzun oldu ama kusura bakmazsın artık sırnaşık şeyŞeniz