Adet Düzensizliği

miyavsever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
7
1
1
27
Merhaba, 23 yaşındayım. Adet olmya akranlarıma göre geç başladım ilk kez 15 yaşında adet oldum. Kendimi bildim bileli sürekli düzensiz adet oluyorum. Bazen 2ay gecikiyor bazen 5-6 ay gecikiyor. 2 ay düzenli olduğumda oh be artık düzene bindi diyorum ama 3.ay gelmiyor en başa sar.. Biraz temizlik takıntım var adet olmayınca bşr tık rahat hissediyorum ama o ay kanamam olmayınca da sürekli değişken ruh halleri, sivilceler, belirtiler ama gelmeyen o adet delirtiyor beni. Bunun için doktora 3 kez gittim, her seferinde tarlusal içip 3.günü kan verdim. İlk doktorum bir şey yok zamanla düzelir dedi, 2.gittiğim 4-5 ay doğum kontrol hapı kullandırdı, 3. doktorum da yaşın çok küçğk bşr sıkıntın yok bir daha dkh kullanma dedi. Bugün 4.kez kadın doğuma gittim tarlusal verdi yine adetimin 3.günü gideceğim. Bu süreçten çok yoruldum, pcos da demediler. Adet düzensizliğim dışında pek de pcos belirtim yok, zayıfım. Regl dönemlerimde genellikle ağrısız geçiyor. Benzer süreçlerden geçenler varsa ya da bilgisi olan birisi varsa fikirlerinizi bekliyorum. Sağlıklı günler

Soğan kürü, rezene, spearmint hepsini denedim. Regl öncesi ve sonrası kahverengi akıntım da oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…