Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar kızımın adet düzensizliği var 15 yaşında geçen sene adet oldu 2 ayda bir oluyor ve en fazla 3 gün sürüyor aşırı sancılı bir dönem geçiriyor fazlaca huysuzlanıyor bazen sancıdan ağladığı günleri biliyorum ne yapmalı
arkadaşlar kızımın adet düzensizliği var 15 yaşında geçen sene adet oldu 2 ayda bir oluyor ve en fazla 3 gün sürüyor aşırı sancılı bir dönem geçiriyor fazlaca huysuzlanıyor bazen sancıdan ağladığı günleri biliyorum ne yapmalı
Benimde adetim basladigindan beri duzensiz cok asiri agrim oluyo adetliykende adetlenmedigim aylardada kist olusuyo yumurtaliklarda doktora gosterin bi derim ben