adet düzensizliği

hilal1245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
2
0
28
arkadaşlar kızımın adet düzensizliği var 15 yaşında geçen sene adet oldu 2 ayda bir oluyor ve en fazla 3 gün sürüyor aşırı sancılı bir dönem geçiriyor fazlaca huysuzlanıyor bazen sancıdan ağladığı günleri biliyorum ne yapmalı

arkadaşlar kızımın adet düzensizliği var 15 yaşında geçen sene adet oldu 2 ayda bir oluyor ve en fazla 3 gün sürüyor aşırı sancılı bir dönem geçiriyor fazlaca huysuzlanıyor bazen sancıdan ağladığı günleri biliyorum ne yapmalı

Benimde adetim basladigindan beri duzensiz cok asiri agrim oluyo adetliykende adetlenmedigim aylardada kist olusuyo yumurtaliklarda doktora gosterin bi derim ben

Benimde çok sancılı olurdu iğnelerle bike geçmezdi muz yesin bitkki çayı alsın dr ihmal etmesin tabi ki

Benimde canım çok açıyor özellikle. Belim ağrıyor ve çok çok koku oluyor yanıma kimde yaklaşamaz oyleki kendim bile midem bulanıyor

Sancılara karşı papatya çayı iyi geldiğini düşünüyorum benim kardeşim içer ama düzensizlik içinde dr git derim geçmiş olsun canım

kızlar bence hayıt tohumu için. ben kullandım düzene girdi çok şükür

X