• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecıkmesı ve ovulasyon testi

pisipisi25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
13
2
6
29
Merhabalar 1 kasımda adet baslangıc tarıhım normalde 25 gunde bır adet oluyorum henuz adet olmadım kasıklarımda sureklı olmayıp ıkı uc saatte bır batma ve agrı oluyor sıddetlı yumurtlama agrısı gıbı adet agrısından farklı o yuzden ovulasyon testı yaptım ıkı cızgı sankı esıt gıbı adet gecıkmesı yasayıp yumurtlama gören var mı bır de akıntım oluyor cokca beyazımsı sarımsı afedersınız sumkurunce gelen sumuk gıbı yumurta akından farklı bu da yumurtlama akıntısı mı oluyor?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu tam pik değil önümüzdeki 2 gündede takip et , gebelik testi yaptın mı
Yapmıstım 3-4 gun once negatıftı ama 2 gun once akıntıyla bırlıkte sabah 2 damla kadar kahverengı leke aksamda bır nokta kadar kırmızı leke vardı akıntımda adetım sokuluyor dıye dusundum ama 2 gun gectı gelen gıden yok gecen ay da lekelenme gormustum ama sabah adet oldum

Yapmıstım 3-4 gun once negatıftı ama 2 gun once akıntıyla bırlıkte sabah 2 damla kadar kahverengı leke aksamda bır nokta kadar kırmızı leke vardı akıntımda adetım sokuluyor dıye dusundum ama 2 gun gectı gelen gıden yok gecen ay da lekelenme gormustum ama sabah adet oldum
Bugünde yap idrar testi bir bak çıkmazsa yine adetin sökülmeye çalışıyordur

Back
X