Adet geciktirme kızlar acil bi sorum varrrr

Cicce

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
4
0
Bayanlar merhabalar öncelikle, kadınlarklübünü çok uzun zamandır takip ediyordum ama hesap açmamıştım bu sorum vesile oldu açmama. Çarşamba yani 2 gün sonra tatile gidicem uzun zamandır planlıyorum ve bi aksilik çıkmaması için dua ettim kiiii dün bi baktım reglim ben geliyorum diyor. Dün az bi kan geldi çok moralim bozuldu primolut-n içtim bi tane sabah yine gelmişti bi tane daha aldım işe yaramıcagını bilsem de... Eğer bünyemi tanıyorsam gelme sinyali verdikten 2 gün sonra regl olurum yani tatile gidicegim gün :KK43:((( napıcam bi hal çare bulun bana bi yöntemi yok mu bunun geciktiremezmmiyim ya da bugün olsam 2-3 gün içinde bitmesi için napabilirim adet söktürmek için vallahi cok moralim bozuldu yardım edin :KK43:((

Adet gecoktiriciyle kesildiyae gunde 2 tane kullanmaya dewam et ben tatil icin 10 gun kullandim hic bi aorun yasamadm

Adet gecoktiriciyle kesildiyae gunde 2 tane kullanmaya dewam et ben tatil icin 10 gun kullandim hic bi aorun yasamadm
Dün aldım adetim baslamamisti hafif bi kan gelmisti bugün yine ictim yine biraz gelmisti sabah ama keser mi bilmiyorum yumurtalik catlamis olmali ki kanamam baslicak gibi geldi cunku

X