• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecimesi ve düşük beta

pepuk37

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
304
124
18
34
Kızlar merhaba delirmemek için yazıyorum.
20 Ekim son adet tarihim ovulasyon testim hiç pik olmadı son adete son bir hafta kala bıraktım 8 gündür adetim geçiyor beta verdim düşük çıktı yani negatif ama bütün belirtileri yaşıyorum beta ilkin 1.20 çıktı 4 gün önce 0.200 çıktı ilk gittiğim doktor pcos tanısı koydu son gittiğim kist falan yok dedi peki ben şuan ne yaşıyorum bir daha beta vermem gerekir mi yoksa adet sökülmesi için birşeyler yapayım mı? Ve ilk hamileliğim de betam geç ve yavaş ilerliyordu 😓

Yavrum ne hamileliği sende hamilelik yokki bu değerlerin hepsi negatif demek

Yani geç yumrtlama yada sonradan yükselmez diosun
Son verdiğin 0.200 diyosun yani 200ü saymıyor doktorlar direk 0 olarak okuyolar negatif maalesef ilk gebeliğinde yavaş yükseliyor demiştin nasıl ilerlemişti ondan bahseder misin?

Son verdiğin 0.200 diyosun yani 200ü saymıyor doktorlar direk 0 olarak okuyolar negatif maalesef ilk gebeliğinde yavaş yükseliyor demiştin nasıl ilerlemişti ondan bahseder misin?
10 20 28 34 böyleydi geç döllenme dediler zaten 10.hafta düşük yaptım 9 ay önce 😓

Benimde bugün aşılama 12. Günüm hcg 3.87 çıktı bende o kadar aradayım ki anlayabiliyorum ama yapacak bişeyimiz yok Rabbime sığın bol bol dua et
Benim tedavi olacak maddi durumunda yok 😓 Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah yükselir sağlıkla

Benim tedavi olacak maddi durumunda yok 😓 Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah yükselir sağlıkla
Aslında devlette uygun fiyatlı baya ilaçlarda raporla makul bi ücrete düşüyor ama zaten nasibinde varsa bu tedavilerde bahanemiz oluyor öyle düşün

Aslında devlette uygun fiyatlı baya ilaçlarda raporla makul bi ücrete düşüyor ama zaten nasibinde varsa bu tedavilerde bahanemiz oluyor öyle düşün
Haklısın canım zaman ve nasıl ben teslim oldum Rabbime

Back
X