Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilacı bencede kullanma.. geç döllenme olabilir.. hakkında hayırlısı olsun.. bi test yapsann.. ben duramazdım galiba.. adetime 4 gün var duramadım idrar testı yaptım ama negatif cıktı doğal olarakk sabırlaa ıyı beklıyorsun vallacanım benim adetlerim çok düzenlidir. tam gününde olurdu. 4 aylık evliyim bu ay ilk kez denedik. tam da yumurtlama günlerine denk getirerek. 6 martta adet olmam gerekirken hala olmadım. 2 gün önce kan testi yaptırdım yani adet tarihinden 3 gün sonra ama negatif çıktı. doktor da hemen adet söktürücü verdi. kullanmak istemedim. ne bilim ilk kez böyle gecikince hamile olabilirmiyim dedim. belki geç döllenmedir diye bekliyorum. hiç evde idrar testi yapmadım. 10. günde yapiym diyorum.
canım bilmiyorum ki her gün yapmalımıyım bu eczaneden alınan testlerden..6 sında olmam gerekiyodu 9 unda idrar-kan testi yaptırdım negatifti. cumaya kadar bi bekliim diyorum olmazsam evde yapılanlardan alır yaparım. İnşallah hayırlısıyla olur isteyen hepimizin :)canım ilacı bencede kullanma.. geç döllenme olabilir.. hakkında hayırlısı olsun.. bi test yapsann.. ben duramazdım galiba.. adetime 4 gün var duramadım idrar testı yaptım ama negatif cıktı doğal olarakk sabırlaa ıyı beklıyorsun valla
canlarım günaydınnnn kuzucum benimde olmadı halen bakalım 13 gün oldu geçiyor halen yok ama idrar testini bende cuma yapıcam bakalım belki vardırcanım benim adetlerim çok düzenlidir. tam gününde olurdu. 4 aylık evliyim bu ay ilk kez denedik. tam da yumurtlama günlerine denk getirerek. 6 martta adet olmam gerekirken hala olmadım. 2 gün önce kan testi yaptırdım yani adet tarihinden 3 gün sonra ama negatif çıktı. doktor da hemen adet söktürücü verdi. kullanmak istemedim. ne bilim ilk kez böyle gecikince hamile olabilirmiyim dedim. belki geç döllenmedir diye bekliyorum. hiç evde idrar testi yapmadım. 10. günde yapiym diyorum.
senin adet gününü beklede yap yine olmazsa bizim gibi beklersin zor ama adet te yok yapacak birşey yok.canım ilacı bencede kullanma.. geç döllenme olabilir.. hakkında hayırlısı olsun.. bi test yapsann.. ben duramazdım galiba.. adetime 4 gün var duramadım idrar testı yaptım ama negatif cıktı doğal olarakk sabırlaa ıyı beklıyorsun valla
Canım sen kandan test baktırdın mı ? ben adetimi 3 gün geçince baktırdım bhcg 1,20 çıktı.canlarım günaydınnnn kuzucum benimde olmadı halen bakalım 13 gün oldu geçiyor halen yok ama idrar testini bende cuma yapıcam bakalım belki vardır
ooo seninki süper bence yükselebilir. benim 9 10 gün geçti baktırdım da pek güvenmedim çünkü adet olmama gereken zamanalrda benim bir hafta boyunca uzayan akıntım oldu şüphelendim soğan küründen dolayı bayağı geç yumutrladıysam anca belli olur dedim . bekliyorum o yüzden . 0,100 çıkmıştı benimkiCanım sen kandan test baktırdın mı ? ben adetimi 3 gün geçince baktırdım bhcg 1,20 çıktı.
Ayyy canım ciddi misin adetime 1 hafta kala yaptırmıştım 0,01 çıkmıştı. işte 3 gün geçince de böyle oldu. doktor hamile diilsin adet söktürücü kullan dedi ama bi umut 1 haftayı geçmeyi bekliyorum. evde idrar testi yaptırmak için:)ooo seninki süper bence yükselebilir. benim 9 10 gün geçti baktırdım da pek güvenmedim çünkü adet olmama gereken zamanalrda benim bir hafta boyunca uzayan akıntım oldu şüphelendim soğan küründen dolayı bayağı geç yumutrladıysam anca belli olur dedim . bekliyorum o yüzden . 0,100 çıkmıştı benimki
canım nedne yükselsin ki bence vardır bebiş. ama çookk kaptırmadan bekle olurmuay
Ayyy canım ciddi misin adetime 1 hafta kala yaptırmıştım 0,01 çıkmıştı. işte 3 gün geçince de böyle oldu. doktor hamile diilsin adet söktürücü kullan dedi ama bi umut 1 haftayı geçmeyi bekliyorum. evde idrar testi yaptırmak için:)
haklısın canım elde diil ama kaptırmamak lazım. bi de ilk ya ne bilim çok tecrübesizim.canım nedne yükselsin ki bence vardır bebiş. ama çookk kaptırmadan bekle olurmu
evet benimde ilk canım ve ilk ay o kadar umutlanmıştım ama kenddimi sıkmama rağmen gününde adet olmuştum öyle işte umarım sen hamilesindirrrrrhaklısın canım elde diil ama kaptırmamak lazım. bi de ilk ya ne bilim çok tecrübesizim.
canım benim de sol kasığım baya bi ağrıdı. şimdi ara ara sağ da ağrıyo. adetim geçeli yarın 1 hafta olcak. 3 gün önce yaptırdım.1,20 çıktı.3 aydır deniyoruz zannediyordum ki ilk ay hamile kalırım :)
Her ay 3-4 gün önce gebelik testi yapıyorum hüsran zaten adet günüm de hiç şaşmaz 26 güne bir oluyorum.Bu sefer adet günüm gecikirse yapacağım testi.Birde benim gibi yumurtlama gününün bir gün öncesi ilişkiye girip yumurtlama günü sol kasıkta ağru duyan varmı? çatlaması sanırım ağrı yapıyor.Ama ilişkiye girmediysem asla ağrı yapmıyor...
canım benim de sol kasığım baya bi ağrıdı. şimdi ara ara sağ da ağrıyo. adetim geçeli yarın 1 hafta olcak. 3 gün önce yaptırdım.1,20 çıktı.
bende idrar testini tekrarlıyacam artık cıkar herhalde 14 gün geçince bakalım ne çıkacakKızlar adet günümde 1.20 çıktı. 2 gün sonra 69.00.tekrar 2 gün sonra beta hcg istedi Dr. Adet iniz gelmediyse sakin hemen söktürücü içmeyin bi 2 hafta bekleyin.Dr.benim ısrarimla testi tekrarladı. Aaa hamilelik var dedi..
bende idrar testini tekrarlıyacam artık cıkar herhalde 14 gün geçince bakalım ne çıkacak
ayy benimde öyle benimde çıkarmı ki yaaaa offf inşallah sağlıklı bebeklerimiz olurrrBenimde adet günümden 1 hafta önce deli gibi belim ağrıdı ki adetimde bile olmadan az önce başlar anlarım olcam diye...