Adet Günü Geçenler

eysanbaran

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
93
28
38
Arkadaşlar adet günü geçen var mı? test yaptırdınız mı? Negatif çıktığı halde adet olmayan var mı aaaa kafamda deli sorular. evde test yapmadım hiç. Siz de benim gibi misiniz?

Arkadaşlar adet günü geçen var mı? test yaptırdınız mı? Negatif çıktığı halde adet olmayan var mı aaaa kafamda deli sorular. evde test yapmadım hiç. Siz de benim gibi misiniz?
ben geçen ay tam 4 gün geciktim hamileyim sandım ilk gecikmemdi şiddetli karın ve kasık ağrısı mevcuttu fakat sonunda kırmızılar geldi :KK70: yani her gecikme bazen hamilelik baze kırmızılarla sonuçlanabiliyor. benimde adetim bugün ama hiç bir beli,rti yok karnım boşlukta eskiden hep ağrırdı şimdi yok:)

ben geçen ay tam 4 gün geciktim hamileyim sandım ilk gecikmemdi şiddetli karın ve kasık ağrısı mevcuttu fakat sonunda kırmızılar geldi :KK70: yani her gecikme bazen hamilelik baze kırmızılarla sonuçlanabiliyor. benimde adetim bugün ama hiç bir beli,rti yok karnım boşlukta eskiden hep ağrırdı şimdi yok:)
hayırlısı olsun canım Allah isteyen herkese versin sağlıklı bebekler inşallah

inşallah rabbim zamanını karar kılmıştır işte bizde böle sabırsızlık yapıyoruz işte insanlık hali:)):)

Kızlar benimde adet günüm 3 gün geçti ve adet olacağıma dair ağrım falanda yok sadece göyüs ağrım ve sık idrara çıkmam var 10 dk önce test yaptım ve sonuç negatif ama umutluyum çünkü hala adet olmadım

benımde normalde ıkı gun once falan olmam gerekıyordu ama olmadım bugun mıde bulantım var belkıde psıkolojık hamıle olabılecegımı sanmıyorum ama ıcıme de suphe dusmedı degıl eve gıdınce gebelık testı yapacagım umarım bısı yoktur su an hamılelık en son dusunecegım sey daha zamanı var benım ıcın :KK43:

Kizlar bugun adetim geceli 6 gun oldu 3. Gunde kan testi yaptirmistim 1.20 cikmisti. Bugun ecza.dan gebelik testi aldim al bi diye dayanamadım aksam yaptim tek cizgi cikti. Hamile diilmiyim en az 20 hcgye duyarliymis. Deilsem niye adet olmuyorum.; (

Selam arkadaşlar
Uzayan beyaz akıntı gebelik belirtisi olabılırmi acaba bilen varmı
Son 2 aydır adetim de içinde 20 ve 17 günde bor adet oldum Dr gıttık bu ay normale dönecek dedi yumurta normal zamanda Çatladı yanı bugun 29 gün oldu acayıp bır kasık ve bel ağrım var
Acaba hamile olabilirmiyim

Kizlar bugun adetim geceli 6 gun oldu 3. Gunde kan testi yaptirmistim 1.20 cikmisti. Bugun ecza.dan gebelik testi aldim al bi diye dayanamadım aksam yaptim tek cizgi cikti. Hamile diilmiyim en az 20 hcgye duyarliymis. Deilsem niye adet olmuyorum.; (
aynı testı bende yaptım akşam hamıle degılsın. mevsım degısıklıgınden olabılır senede bır yada ıkı kez adet gecıkmesı normal bısı. benımde gecıktı ve normalde duzenlıdır su an hap vs bısıde kullanmıyorum ama hamıle olmadıgımdan ıcım rahat cunku cocuk dusunmuyorum su an ... ayrıca gebelık kıtlerıne guven eger hamıle olsaydın anında cıft cızgı cıkardı ben oncesınden tecrubelıyım ve hıssedıyorı nsan hamıle oldugunu tuhaf bır sekılde..

Selam arkadaşlar
Uzayan beyaz akıntı gebelik belirtisi olabılırmi acaba bilen varmı
Son 2 aydır adetim de içinde 20 ve 17 günde bor adet oldum Dr gıttık bu ay normale dönecek dedi yumurta normal zamanda Çatladı yanı bugun 29 gün oldu acayıp bır kasık ve bel ağrım var
Acaba hamile olabilirmiyim
beyaz akıntı genelde regl oncesı yogunlasır bı normal bır durum ama sureklı oluyorsa vanıjal mantar olabılır bır jınekologa gorunup smear testı yaptırmanızı tavsıye ederım..

kanda da evde de yaptm negatif ama hala adet olmadm delircem ya 4 gün geçti hiç gecıkmezdı normalde

Bugün 32.günüm.inşallah kırmızıları görmem.

X