adet günü süresi

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Kızlar meraba 25 yaşındaym adetim önceden yani 7-8yıl önce 5 6 gün sürerken şimdi 2.5 3 güne düştü yani şöyle ilk iki gün normal geliyo kanamam 3.gün çok çok az hatta kesiliyo bi gün gelmiyo sonra yine az az geliyo bugün4.günüm dün geceden beri bitti sandım az önce yine az az etrafımdakiler konuşurken 6 gün 7 gün diyolar bende mi bi anormallik var dr bi gün de görsenz adet olmuş kabul ediyoruz dediler ama çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum sizin kaç gün sürüyo benim gibi olan var mı :KK43:

Anormallık yok bence herkesın hormonları farklı çalışıyor,kımılerı 10 gün görüyor ,kımılerı 3 gün ...

Kızlar meraba 25 yaşındaym adetim önceden yani 7-8yıl önce 5 6 gün sürerken şimdi 2.5 3 güne düştü yani şöyle ilk iki gün normal geliyo kanamam 3.gün çok çok az hatta kesiliyo bi gün gelmiyo sonra yine az az geliyo bugün4.günüm dün geceden beri bitti sandım az önce yine az az etrafımdakiler konuşurken 6 gün 7 gün diyolar bende mi bi anormallik var dr bi gün de görsenz adet olmuş kabul ediyoruz dediler ama çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum sizin kaç gün sürüyo benim gibi olan var mı :KK43:
Benim onceden 4 yada5 gun surerdi tam bitmesi 1 hafta olurdu simdi 3 gun suruyor ama tam bitmiyor ara ara 2 gun daha devam ediyor.bi doktora gidin bence

Kadın hastalıklarına gidin derim bir sorun yoktur sanırım ama jinekologa danışın size daha doğru bilgi verir :KK14:

Gitmiştm 4 ay

Önce dr bi gün gelse bile kabul ediyoruz dediler ama ben yine de sıkıntı yaptım duyduklarmla
Sıkıntı yapmayin değişebiliyor önceleri aşırı siddetli sancı cekerdim bende sürekli ilac alırdım cocugun olmaz dediler hic bi sıkıntı olmadan oldu yani bilemiycem herkesin hormonlari değişik tabiki canim

Teşekkür ederm Kanamaa ne kadar çoksa o kadar doğurganlık oluyo dediler o yüzden korktum konuyu açtım

Eskiden hepimiz böyle bilirdik bana da doktorum söyledi bunu, üstelik şunu da yazayım için rahatlasın 14 yaşımdan beri 10-14 gün arası sürüyor kanamalarım ve çocuk sahibi olamıyorum

Teşekkür ederm Kanamaa ne kadar çoksa o kadar doğurganlık oluyo dediler o yüzden korktum konuyu açtım
Canım böyle kulaktan dolma bilgilere prim verme, ona bakarsan göbeğin yuvarlaklığına bakıp cinsiyet de belirliyor bizim millet, ultrasona bile yok hacet :)
3 gün adet gayet normal diye biliyorum ben de. Canını sıkan bir durum varsa, bir uzmanla daha görüş.

Canım böyle kulaktan dolma bilgilere prim verme, ona bakarsan göbeğin yuvarlaklığına bakıp cinsiyet de belirliyor bizim millet, ultrasona bile yok hacet :)
3 gün adet gayet normal diye biliyorum ben de. Canını sıkan bir durum varsa, bir uzmanla daha görüş.
Evet dr.larda öyle diyo da herkes uzun uzun diyince acaba bende mi sıkıntı var dedim yani insanlarımız yaratıcı o ayrı :)

3-4 gün normal.
Sen daha önce daha uzun sürdüğünden panik yapmışsın. Ama 3 gün olması kötü bir şey değil. Aksine çok normal.
Yine de doktora gidip hormon testi yaptır bence.

6-7 gün benim ama arkadaşlarında dediği gibi herkesin farklı wucudu hormonları böyle durumlarda yınede bi doktor randewusu alın bence hamilelik isteyen her bayan gibi hem bi kontrol olur sizin içinde kısa adet tarihi bazı şeylerin habercisi olmayabilir diye duymuştum

Benimde ilk başlarda 4-5 gün tam olurdum ve biterdi. şimdi 1,5 gün normal adetim oluyor devamında 3-4 gün lekelenme şeklinde geliyor. birden fazla doktora sordum, normal dediler.

Benim de 1,5 sene öncesine kadar 5-6 gün sürüyordu. Oldukça yoğun geçiyordu regl dönemlerim. 1,5 sene önce miktarında azalma oldu, şimdi 2 gün normal kanamam oluyor, diğer 3-4 gün kahverengi lekelenmeler şeklinde devam ediyor. Doktor arkadaşıma sorduğumda normal olduğunu söylemişti. Panik yapma bence.

6-7 gün benim ama arkadaşlarında dediği gibi herkesin farklı wucudu hormonları böyle durumlarda yınede bi doktor randewusu alın bence hamilelik isteyen her bayan gibi hem bi kontrol olur sizin içinde kısa adet tarihi bazı şeylerin habercisi olmayabilir diye duymuştum
Evet bende yakın zamanda düşünüyorum ekimde gitmiştm normaldi ama şimdi yine gidip kontrol olmak istiyorum

Benim de 1,5 sene öncesine kadar 5-6 gün sürüyordu. Oldukça yoğun geçiyordu regl dönemlerim. 1,5 sene önce miktarında azalma oldu, şimdi 2 gün normal kanamam oluyor, diğer 3-4 gün kahverengi lekelenmeler şeklinde devam ediyor. Doktor arkadaşıma sorduğumda normal olduğunu söylemişti. Panik yapma bence.
Benim de hemen hemen sizin gibi işte çok sağolun içim rahatladı bunları okuyunca

Benim de aynı senin gibiydi 2 günden azı sorun dedi doktor zamanla değişiyormuş benimde artık 3 gün sürüyo ve bundan çok memnunum :)

X