Adet olacağıma yakın zamanlar iç çamaşırına kahve renkte lekeler geliyo ve bebek istiyoruz bunun

YardımmYardımm edinn3 aylık evliyim ve ilk geceden beri kahve renkte lekeler geliyor nedeni ne olabilir

Adetlerin düzenli mi? Polikistikover olmayasın sakın? Ben polikistikoverim, adetlerim de düzenli değil bi de adet olmadan önce dediğin gibi kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Hatta tüm adetimi kırmızı görmeden kahverengileri görerek bitirdiğim bile oluyordu.

Adetlerin düzenli mi? Polikistikover olmayasın sakın? Ben polikistikoverim, adetlerim de düzenli değil bi de adet olmadan önce dediğin gibi kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Hatta tüm adetimi kırmızı görmeden kahverengileri görerek bitirdiğim bile oluyordu.
Benim adetim düzenli normal geliyor sıkıntım yok o konuda sadece adet olmadan önce bu ay geliyo

Adete kaç gün var canım bende de 8 gündür lekelenme var banada yumurtlama dan dedi

ben bu ay hamile olduğumu düşünmüyorum canım olsam bu kadar lekelenme olmaz bence yani olsada bebeğe zararlıdır 8 gündür geliyor bugün durdu gibi

sık gelmiyor ama uzun süre geliyor canım adetime 6 gün var bakalım zamanında gelecek mi ben bebek var mı yok mu diye değil adetim zamanında gelecek mi diye düşünür oldum uzun süre gelince tedirgin oluyor insan

X