- 23 Temmuz 2015
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi Fatma Karakaya
YardımmYardımm edinn3 aylık evliyim ve ilk geceden beri kahve renkte lekeler geliyor nedeni ne olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum işte ay sonu belli olcakHamilelik belirtisi olmasın o
Ayın 5ndde adet başlangıcımKaç günün vr
Daha var mis biraz bkle bklmAyın 5ndde adet başlangıcım
ADET OLMAZSAM TEST AKIN YAPILAN BENİM BU ŞEKER HER AMA GELİYOR ARABA Bİ ADET ZAMANIMA YAKIN ZAMAN A GELİYOR EN ÇOK BU AY OLDU VE BU ANDA BEBEK İSTİYORUZDaha var mis biraz bkle bklm
YardımmYardımm edinn3 aylık evliyim ve ilk geceden beri kahve renkte lekeler geliyor nedeni ne olabilir
Benim adetim düzenli normal geliyor sıkıntım yok o konuda sadece adet olmadan önce bu ay geliyoAdetlerin düzenli mi? Polikistikover olmayasın sakın? Ben polikistikoverim, adetlerim de düzenli değil bi de adet olmadan önce dediğin gibi kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Hatta tüm adetimi kırmızı görmeden kahverengileri görerek bitirdiğim bile oluyordu.
Benim adetim düzenli normal geliyor sıkıntım yok o konuda sadece adet olmadan önce bu ay geliyo
İnşallah dua ediyoruz hayırlısıyla olurHımmm ilk defa bu ay değişiklik varsa herşey olabilir. İnş gebesindir
Doktora gittim muayene oldu alt taraftan yumurtlama oluşmuş lekeler ondan oluşuyormuş ayın 5nde adet olmazsan gel dedi hadi hayırlısı inşallah gebe yim dirİnşallah dua ediyoruz hayırlısıyla olur
Senin uzun süredir gelmiş bnim çok fazla gelmiyor ve sık da gelmiyorben bu ay hamile olduğumu düşünmüyorum canım olsam bu kadar lekelenme olmaz bence yani olsada bebeğe zararlıdır 8 gündür geliyor bugün durdu gibi