- 4 Kasım 2025
- 70
- 19
- 3
- 31
Doğrudur hafif bir çizgi gördüm ama bat kaç gün sonraNovacheck diye bir marka eczaneden almıştım
15 kasım batDoğrudur hafif bir çizgi gördüm ama bat kaç gün sonra
Sen 2 gün sonra birdaha yap canım varsa çıkar15 kasım bat
Öyle yapacağım peki en az kaç saatlik idrarla yapmalıyız testiSen 2 gün sonra birdaha yap canım varsa çıkar
Şimdi dayanamadım 3.5 saatlik idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı marka days doctor inşallah yalancı pozitif değildirSen 2 gün sonra birdaha yap canım varsa çıkar
Öyle yapacağım peki en az kaç saatlik idrarla yapmalıyız testi
Bu test bende çok net yalancı pozitif çıkarmıştı canım keşke laboquıck gibi bir marka alsaydın inşallah vardır yaŞimdi dayanamadım 3.5 saatlik idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı marka days doctor inşallah yalancı pozitif değildir
Üzdü bu beniBu test bende çok net yalancı pozitif çıkarmıştı canım keşke laboquıck gibi bir marka alsaydın inşallah vardır ya
Üzülme belli olmazÜzdü bu beni
Hemen arkasına freely marka vardı onunla yapmaya çalıştım sanki onda da belli belirsiz çizgi varÜzülme belli olmaz
canım az öncede yazdım sana dpo 8 çok erken 1 saate çıkan çizgi de doğru değildir. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. regliniz geçmeden tespit etmek çok zor.Ama dpo 8 deyim hala ağrılarım devam ediyor göğüslerim şiş ve mavi damarlar belirgin
freely içinde yalancı pozitif veriyor diyolar dpo 8 için çok erken çok istiyosanız kan verin netleşsinHemen arkasına freely marka vardı onunla yapmaya çalıştım sanki onda da belli belirsiz çizgi var
İlk 5 dakikada çıktı biri days doctor alttaki freelycanım az öncede yazdım sana dpo 8 çok erken 1 saate çıkan çizgi de doğru değildir. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. regliniz geçmeden tespit etmek çok zor.
Doğru söylüyorsunuz evet ama çalıştığım iş ağır olduğu için varsada kaybetmekten korkuyorum elimde değilfreely içinde yalancı pozitif veriyor diyolar dpo 8 için çok erken çok istiyosanız kan verin netleşsin
Kız neden hep yalancı pozitif testler aldın tredyoldan laboquıck al 3 günde elinde olur o hem erken çıkarıyor ben iki markada da çok net yalancı pozitif gördüm böyle emin olamayızHemen arkasına freely marka vardı onunla yapmaya çalıştım sanki onda da belli belirsiz çizgi var
Awox nasıl ondan sipariş ettim laboquıck var ama kaset onda negatif alıyorum malesef galiba yokKız neden hep yalancı pozitif testler aldın tredyoldan laboquıck al 3 günde elinde olur o hem erken çıkarıyor ben iki markada da çok net yalancı pozitif gördüm böyle emin olamayız
Laboquıck te yoksa belki erken dir adete 4 gün kala tekrarla çikarAwox nasıl ondan sipariş ettim laboquıck var ama kaset onda negatif alıyorum malesef galiba yok
Bence kan verin çıkan sonuca göre sipariş verirsiniz gebelik çıkarsa boşuna almaya gerek de kalmazAwox nasıl ondan sipariş ettim laboquıck var ama kaset onda negatif alıyorum malesef galiba yok
Artık yapmayacağım kendime söz verdim pazar günü zaten bat anca kafamı bulandırıyorum sol kasığımda sürekli yanma batma çekilme var zaten Allah büyüktür bakalımLaboquıck te yoksa belki erken dir adete 4 gün kala tekrarla çikar
Hadi inşallah gebesindirArtık yapmayacağım kendime söz verdim pazar günü zaten bat anca kafamı bulandırıyorum sol kasığımda sürekli yanma batma çekilme var zaten Allah büyüktür bakalım
5 güncük sabredicezHadi inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?