Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti yani? 15 günden fazla olduysa büyük ihtimal geç döllenme yoktur canım. Yine de doktorda ultrason muayenesi yaptırmadan söktürücü kullanmamanı öneririm...
Benim son adet tarihim 17 martti cnm 28 nisanda adet olamayinca test yaptim megatif cikinca tarlusal kullandim ama 10 gun gecti hala adet olmayinca yrniden idrar testi yaptim ve pozitif...kese gorundu ama kalp atisi erken daha ...insallah saglik k i bir gebelik geciririm...darisi basina insallah
Benim son adet tarihim 17 martti cnm 28 nisanda adet olamayinca test yaptim megatif cikinca tarlusal kullandim ama 10 gun gecti hala adet olmayinca yrniden idrar testi yaptim ve pozitif...kese gorundu ama kalp atisi erken daha ...insallah saglik k i bir gebelik geciririm...darisi basina insallah
Kızlar meraba sat 27 nisan ve hala adet olmadım 1 hafta geçti. Geçtiğimiz pazartesi günü kan testim 1.2 çıkmıştı ve doktorum duphaston verdi Bebek varsa zaten düşük önleyici aynı zamanda dddi... Sizce geç döllenme olmuş mudur son ilişkim 26 mayıs adetten bir gn önce ve yumurtlama günlerimi de değerlendirmiştim... Çok kararsız kaldım bel ve kasık Ağrı'm çok bir de akıntım var adet Zaman'ı süner şekilde ve beyazdı şimdi biraz azaldı sarı gibi akıntım.... Hcg değerim artar mı sizce ? nolur yardım içimi rahatlatın ben kafayı yemeden