Adet sonrası 4-5gün içinde hamile kalan var mı?

Temmuz 24 de adetim başladı.7-8 gün sonra bitti. Eşimle 4-5gün beraber olduk.ben de 1-1,5 haftadır acayip bulantı,halsizlik ve başımda ağırlık var. Bir ara her yemekten sonra tiksinip istifra ettiğim için acile gitmek zorunda kaldım aşırı halsizlikten. Tüm tahliller yapıldı gebelikte tabii, çıkmadı. Acil genel cerraha yönlendirdi o kbb, gastroloji derken tüm doktorları dolaştım neredeyse, hepsin de sonuçlar temiz. Ama tam iyiyim diyorum. Bir koku duyuyorum içim kalkıyor. Sonuç istifra ve halsizlik tabii :KK43: iki gün önce gece ve üç gün önce de ev de idrar testi yaptım.sonuç yine negatif. İyiyim diyorum ama iki gece önce ve iki sabahtır yine istifra durumu oldu.Ayrıca sağdan sola bile dönerken başım dönüyor:KK43: gebelik testlerde daha çıkmıyor olabilir mi?

Merhaba kizlar
ayni benimde sorum buuu
1 ağustosta adet oldum 6.gün adetim bitti...ve 7. gün esimle birlikte olduk ve cok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum....cunku 2,5 yadinda kizim var ancaaa ona bakıyorum..esime kalsa kardes istiyor ama ben istemiyorum....zaten hemen panikle kalktim yaniii sperm icine bile gitmedi gibi diyor esim acaba hamile kalinir mi adet hemen sonrasında.....

Göğüslerimde hassasiyet başladı daha reglime 14 gun var normal mi ve kasiklarimda agri belim agriyor..

Canım hiç hamile kalan yok herhalde baksana kimse cevap vermiyor :KK43: ayrıca herkes grup kurmuş diğer konulara girip cevap veren yok :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Adetten sonra ki 4-5 gün içinde hamile kalan var mı? Ne zaman testte çıkar acaba?
canım ben adetten sonra hamile kaldım, yumurtlama zamanım ozamandı çünkü, belirtileri de tabiki erken hissettim ama test için adet zamanının geçmesini bekledim tabi

Temmuz 24 de adetim başladı.7-8 gün sonra bitti. Eşimle 4-5gün beraber olduk.ben de 1-1,5 haftadır acayip bulantı,halsizlik ve başımda ağırlık var. Bir ara her yemekten sonra tiksinip istifra ettiğim için acile gitmek zorunda kaldım aşırı halsizlikten. Tüm tahliller yapıldı gebelikte tabii, çıkmadı. Acil genel cerraha yönlendirdi o kbb, gastroloji derken tüm doktorları dolaştım neredeyse, hepsin de sonuçlar temiz. Ama tam iyiyim diyorum. Bir koku duyuyorum içim kalkıyor. Sonuç istifra ve halsizlik tabii :KK43: iki gün önce gece ve üç gün önce de ev de idrar testi yaptım.sonuç yine negatif. İyiyim diyorum ama iki gece önce ve iki sabahtır yine istifra durumu oldu.Ayrıca sağdan sola bile dönerken başım dönüyor:KK43: gebelik testlerde daha çıkmıyor olabilir mi?
Geçmiş olsun. Baş dönmesi mide bulantısı kulaklarla ilgili de olabiliyor. Gerçi gitmişsin ama anlayamadılar belki. Vertigo diye bir şey var bende yaşamıştım. Farklı bir doktora da görün istersen. Geçmiş olsun tekrar

Merhaba kizlar
ayni benimde sorum buuu
1 ağustosta adet oldum 6.gün adetim bitti...ve 7. gün esimle birlikte olduk ve cok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum....cunku 2,5 yadinda kizim var ancaaa ona bakıyorum..esime kalsa kardes istiyor ama ben istemiyorum....zaten hemen panikle kalktim yaniii sperm icine bile gitmedi gibi diyor esim acaba hamile kalinir mi adet hemen sonrasında.....

Göğüslerimde hassasiyet başladı daha reglime 14 gun var normal mi ve kasiklarimda agri belim agriyor..
Merhaba, Allah büyüktür. Eğer bir çocuk daha nasip ettiyse vardır bir bildiği. Hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını

Elif bursa86 ne gibi şikayetlerin olmuştu? Aslında bebek planımız şimdilik yok fakat eşimle beraber olduğum o günler de bir arkadaşımın bebeği oldu. Onu görmeye gittim.bebeği görünce içim bir cız etti.daha önce hiç öyle olmamıştım.insan bu kadar erken hissedebilir mi sence?Cevab verdiğin için teş.ederim. Asprn cevabın için teş.ederim.eğer bir haftaya kadar adet olursam tekrar gideceğim kbb.

aspnr .!.:
Merhaba, Allah büyüktür. Eğer bir çocuk daha nasip ettiyse vardır bir bildiği. Hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını
sagol canim , ama kedimi hazir hissetmiyorum kizim cok nazli cok yordu bizi tabii rabbin nasip ederse dogururum ama suan olmasa iyi olur...

kizlar dayanamadim test yaptim tek çizgi cikti....iliskiden tam 10 gun gecmisti...inşallah hamile olmam şimdilik

Rabbim hakkımız da hayırlısını versin.benim bir haftam kaldı mense çok düşünmemeye çalışıyorum. Fakat bugün bir ara sol bacağımda dize yakın alanda kramp gibi damar çekmesi gibi bir durum oldu. Yarım saat 40 dak. Sonra sağ kalçamda bir ağrı üstelik bugün adet olacakmış gibi ağrılar hissediyorum ve göğüslerim çok hassaslaştı. Nasip bakalın hangisine çıkacak. Aslında benim genel de 32,35 arası adetlerim. Bu ay çok erken belirtiler var :)

Rabbim hakkımız da hayırlısını versin.benim bir haftam kaldı mense çok düşünmemeye çalışıyorum. Fakat bugün bir ara sol bacağımda dize yakın alanda kramp gibi damar çekmesi gibi bir durum oldu. Yarım saat 40 dak. Sonra sağ kalçamda bir ağrı üstelik bugün adet olacakmış gibi ağrılar hissediyorum ve göğüslerim çok hassaslaştı. Nasip bakalın hangisine çıkacak. Aslında benim genel de 32,35 arası adetlerim. Bu ay çok erken belirtiler var :)
bu ay benimde oyle cok erken belirtiler basladi cok suphelendim hala supheleniyorum offff adet sonrasi tek korunmasiz birliktelikti.....acaba ramazanda vucut hormonlari mi bozuldu....benim de 32 - 35 gun arasinda regli oluyorum....

Ben ramazandan olduğunu düşünmüyorum canım. Ama sıcak ben de denge bozar hep bu ay da acayip sıcak oldu malüm . Senin de öyle olabilir.çok sıcak gün ve aylarda benim vücudum da şişer

Ben ramazandan olduğunu düşünmüyorum canım. Ama sıcak ben de denge bozar hep bu ay p sıcak oldu malüm . Senin de öyle olabilir.çok sıcak gün ve aylarda benim vücudum da şişer
evet olabilir suan tatile memlekete geldim ondanda olabilir hva degisikligi etkileye bilir...hala cok sis gogsum ve karnim ...kendimede kiziyorum herkes ikinci cocuk ister ben niye bu kadar korkuyorum kaciyorum anlamadim...

X