Adet ve balayi

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
35
Kizlar benim adetim tam balayima denk geliyor. Benim adettin 30 gunde geliyor. Acaba bu ay dogum kontrol hapina baslasa , hapi 21 gun icsem biraktigimda 2-3 gun sonta adet olyrmuyoum, cunku balayinda tam denk gelmemsi icin benim adetim her 24-25 gun gelmesi gerekiyor. Dugunum eylulde.

balayı düğün vs bunlardan birkaç gün once içmeye başla.işi şansa bırakma.ha bu arada doğum control hapı ilk ay seni gebeliğe karşı korumaz.etkisi 2. aydan itibaren başlar.haberin olsun

• Beğen
Reactions: D-E
balayı düğün vs bunlardan birkaç gün once içmeye başla.işi şansa bırakma.ha bu arada doğum control hapı ilk ay seni gebeliğe karşı korumaz.etkisi 2. aydan itibaren başlar.haberin olsun
Nasil canim, dugunumdr birkac gun once adetimi geciktirmek icin mi icmem gerekiyor, cunku ilk kez icicegim
Icin bilmiyorum?

senin adetin her ayın kaçında geliyor
düğün tarihin tam ne zaman
balayı tarihi ne zaman

şuan yaptığım hesaplamaya gore genelde doğum kontrol hapları adetim 3 ya da 5. günü içilmeye başlanır.örneğin sen hapı adetin 3. günleri içeceksin diyelim. ayın 8 inde hap biter.ayın 10u 12si gibi adetin gelir.bu da demek oluyor ki adetin düğün gününe denk gelecek.bende diyorum ki şöyle yap.çünki bende tatile gideceğim zamanlar adet tarihime denk geldi mi doğum kontrol hapı içiyorum.adetimi geciktiriyorum.sen düğüne 2 - 3 gün kala doğum kontrol hapını içmeye başla.içtiğin sürece adetin gelmeyecek.düğünün geçsin, balayın bitsin hapı içmeyi bırak.adetin 2-3 içinde hapı bırakınca gelir.sonrasında hapı bir korunma yöntemi olarak kullanmak istersen düzenli bir şekilde kullanırsın.benim bu önerim düğünü ve balayını adetsiz geçirmen adına, adet geciktirme yöntemi

şuan yaptığım hesaplamaya gore genelde doğum kontrol hapları adetim 3 ya da 5. günü içilmeye başlanır.örneğin sen hapı adetin 3. günleri içeceksin diyelim. ayın 8 inde hap biter.ayın 10u 12si gibi adetin gelir.bu da demek oluyor ki adetin düğün gününe denk gelecek.bende diyorum ki şöyle yap.çünki bende tatile gideceğim zamanlar adet tarihime denk geldi mi doğum kontrol hapı içiyorum.adetimi geciktiriyorum.sen düğüne 2 - 3 gün kala doğum kontrol hapını içmeye başla.içtiğin sürece adetin gelmeyecek.düğünün geçsin, balayın bitsin hapı içmeyi bırak.adetin 2-3 içinde hapı bırakınca gelir.sonrasında hapı bir korunma yöntemi olarak kullanmak istersen düzenli bir şekilde kullanırsın.benim bu önerim düğünü ve balayını adetsiz geçirmen adına, adet geciktirme yöntemi
Peki bugun icmeye baslasam, ve agustosun sonuna kadar duzenli icsem, benim hesaplamama gore adetim tam dugun oncesi geliyor ve sonra da dugunumdr ve balayinda rahatim. Benim sorum, hapi duzenli icersem 21 gun icin, biraktigimda 2-3 gun sonra adetim kesin gelir mi yoksa yine her 30-31 gun mu devam eder, simdi oldugu gibi

hapı bırakınca 2-3 gün içinde adet geliyor
Benim yapmak istedigim su, bugun hapa baslayip 2-3 ay hapi duzenli icmek adetimi biraz one almak icim ve sonra da eylulde adetimi dugunden once bitirmek. Senin dedigin gibi de olur ama o zaman adetimi geciktirirsem tam dugun ve balayinda siskinlik olur diye korkuyorum

X