Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım geçen hafta dinledik kalp atışıni .eskilerden dediğin gibi kalmamış. şu an biz 9+3olduj rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Bacim belki gobegin dusmustur hic gobegine baktin mi belli olur sabah ac karnina gobegine iyice bastir elinin altinda tik tik atiyorsa gobegin yerindedir atmiyorsa gobegin kaymistir bi de ona bak allahtan umut kesilmez inşallah olur
Yasmin banamı yazdın canım bu mesaji eger öleyse hic duymamıstim böle bakıldığını baksam anlayabilirmiyim gercekden

Yasmin banamı yazdın canım bu mesaji eger öleyse hic duymamıstim böle bakıldığını baksam anlayabilirmiyim gercekden
Evet canim sana yazdim sabah ac karnina uzan bacaklarini karnina dogru cek mekik cekcekmis gibi sonra bas parmaginla gobegine iyice bastir altinda atarsa yerinde atmiyorsa dusmustur benimde dusmus hic farkina varmamistim bu ay bi hocaya gitmistim o bakti duzeltti gobek dusunce cocuk olmuyormus canim şifa allahtan belki bu yuzden olmuyordur

Anladım canım çok saol sabah ac karnina unutmasam bakicam insallah ilgin icin teşekkur ederim ayrica

Kizlar kanli akintim var. Üsüttüm cok fena. Yumurtlama dönemindeyim bir de. :/ korkuyorum. Tarama yapilmisti temizdi. Vesvese iste. Icimi rahatlatin bea

Kizlar kanli akintim var. Üsüttüm cok fena. Yumurtlama dönemindeyim bir de. :/ korkuyorum. Tarama yapilmisti temizdi. Vesvese iste. Icimi rahatlatin bea

Hiç başıma gelmedi ama pepapp uygulaması yazıyor yumurtlama dönemi kanama olması normal diye. Hatta şakasını da yapmış kan işte krema gelse şaşırırsın diye

Canım yumurtlama zamanı kan ola biliyor.ama fazlaysa bilemiycem

Hiç başıma gelmedi ama pepapp uygulaması yazıyor yumurtlama dönemi kanama olması normal diye. Hatta şakasını da yapmış kan işte krema gelse şaşırırsın diye

Dün biraz pembeydi normal akinti sanirdim dikkat etmesem. Bugün sefaf akinti icin kilcal damar gibi. Ay biz de bu topikte yaziyoruz evdeymisiz gibi. Okuyanlar bunlar ne kadar ayrinti veriyor diyordur kesin

Canım benim de beyinle alakalı
Bi tanıdığın da takmaktan 8 sene kadar olmamış
Beynimi rahat bıraktığım ayolacağından eminim
O tanıdığına ulaşamazsın dimi?

Dün biraz pembeydi normal akinti sanirdim dikkat etmesem. Bugün sefaf akinti icin kilcal damar gibi. Ay biz de bu topikte yaziyoruz evdeymisiz gibi. Okuyanlar bunlar ne kadar ayrinti veriyor diyordur kesin

Eskiden benim de hesabım yoktu kenardan izliyordum ben de aynen öyle diyordum sonra girince bu ortama insan alışıyor hepimizin derdi bir hepimiz bayanız bu konuşmaları böyle fbda yaptığımızı düşünsene ben düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…