Valla canım inşallah hamilesin dir benimde oyke akıntı oluyordu hala var köyü beyaz ve kıvamlı bir akıntı.
Hahaha haklısın valla canımKız değiştirip duruyorsunuz benim de kafam karışıyor hep
Geçen biriyle de böyle oldu
Evet canım o da hamile. İnşaALLAH Rabbim bizlere de yaşatsın o sevinci. Evet genişlemişiz ama eskiler kalmamış @cennetyarim @Bikucukbalik ... @ftmclk @kerem34gul buralarda ama ara ara geliyorlar... Özledik seni canım. Bebiş nasıl kalp atışını dinlediniz mi? Kaç haftadasın?
evet canım geçen hafta dinledik kalp atışıni .eskilerden dediğin gibi kalmamış. şu an biz 9+3olduj rabbim isteyen herkese nasip etsin .Evet canım o da hamile. İnşaALLAH Rabbim bizlere de yaşatsın o sevinci. Evet genişlemişiz ama eskiler kalmamış @cennetyarim @Bikucukbalik ... @ftmclk @kerem34gul buralarda ama ara ara geliyorlar... Özledik seni canım. Bebiş nasıl kalp atışını dinlediniz mi? Kaç haftadasın?
evet canım geçen hafta dinledik kalp atışıni .eskilerden dediğin gibi kalmamış. şu an biz 9+3olduj rabbim isteyen herkese nasip etsin .
büyük ihtimalle 1 ay sonra falan ancak belli olur .oda tam emin değilim.Cinsiyet ne zaman belli olucak inşaALLAH?
büyük ihtimalle 1 ay sonra falan ancak belli olur .oda tam emin değilim.
Yasmin banamı yazdın canım bu mesaji eger öleyse hic duymamıstim böle bakıldığını baksam anlayabilirmiyim gercekdenBacim belki gobegin dusmustur hic gobegine baktin mi belli olur sabah ac karnina gobegine iyice bastir elinin altinda tik tik atiyorsa gobegin yerindedir atmiyorsa gobegin kaymistir bi de ona bak allahtan umut kesilmez inşallah olur
Evet canim sana yazdim sabah ac karnina uzan bacaklarini karnina dogru cek mekik cekcekmis gibi sonra bas parmaginla gobegine iyice bastir altinda atarsa yerinde atmiyorsa dusmustur benimde dusmus hic farkina varmamistim bu ay bi hocaya gitmistim o bakti duzeltti gobek dusunce cocuk olmuyormus canim şifa allahtan belki bu yuzden olmuyordurYasmin banamı yazdın canım bu mesaji eger öleyse hic duymamıstim böle bakıldığını baksam anlayabilirmiyim gercekden
Anladım canım çok saol sabah ac karnina unutmasam bakicam insallah ilgin icin teşekkur ederim ayricaEvet canim sana yazdim sabah ac karnina uzan bacaklarini karnina dogru cek mekik cekcekmis gibi sonra bas parmaginla gobegine iyice bastir altinda atarsa yerinde atmiyorsa dusmustur benimde dusmus hic farkina varmamistim bu ay bi hocaya gitmistim o bakti duzeltti gobek dusunce cocuk olmuyormus canim şifa allahtan belki bu yuzden olmuyordur
Ne demek derdimiz bir duamiz bir allah hepimize versin inşallahAnladım canım çok saol sabah ac karnina unutmasam bakicam insallah ilgin icin teşekkur ederim ayrica
Canım yumurtlama zamanı kan ola biliyor.ama fazlaysa bilemiycemKizlar kanli akintim var. Üsüttüm cok fena. Yumurtlama dönemindeyim bir de. :/ korkuyorum. Tarama yapilmisti temizdi. Vesvese iste. Icimi rahatlatin bea
Kizlar kanli akintim var. Üsüttüm cok fena. Yumurtlama dönemindeyim bir de. :/ korkuyorum. Tarama yapilmisti temizdi. Vesvese iste. Icimi rahatlatin bea
Canım yumurtlama zamanı kan ola biliyor.ama fazlaysa bilemiycem
Amin canım inşallahNe demek derdimiz bir duamiz bir allah hepimize versin inşallah
Kızım bildirim gelmir ki.Ay ay hanımefendi siz benim topiğime uğrarmıydınız
Canım yumurtlama zamanı kan ola biliyor.ama fazlaysa bilemiycem
Hiç başıma gelmedi ama pepapp uygulaması yazıyor yumurtlama dönemi kanama olması normal diye. Hatta şakasını da yapmış kan işte krema gelse şaşırırsın diye
Canım benim de beyinle alakalıCanım yaa. Eşinde de mi sorun yok canım? 19 sene az bir zaman değil. Bak ben sana bişey anlatiyim. Tüpüm kapalıydı açtırmak için gitmiştim orda bekleyen kızlarla muhabbet ettim. Bir kadın yeğenini getirmişti tüp kontrolüne. O anlattı dedi ki benim 10 sene bebeğim olmadı neler yaptım ne pahalı ilaçlar içtim. Eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yoktu. Bi gün biri önerdi bi doktora gittim dedi ki onlar nereye bakmaları gerektiklerini bilmiyorlar. Çocuğun olmaması sadece jinokolojik sorunlardan kaynaklanmıyor. Seninki beyninle alakalı. Dedi ki 2tane ilaç verdi 1-2tl maliyetinde. İçtiğim ay eşimin doğum günüydü adetime 2gün kalmıştı öylesine test yaptım belki çıkarsa sürpriz olur diye. Kopkoyu iki çizgi çıktı dedi. O ay hamile kaldım dedi.
Canım inşaALLAH sen de yaşarsın bu sevinci. Yani demem o ki her şeye baktır pes etme. Belki ummadığın yerden çıkar sorun
Dün biraz pembeydi normal akinti sanirdim dikkat etmesem. Bugün sefaf akinti icin kilcal damar gibi. Ay biz de bu topikte yaziyoruz evdeymisiz gibi. Okuyanlar bunlar ne kadar ayrinti veriyor diyordur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?