Canım benim de beyinle alakalı
Bi tanıdığın da takmaktan 8 sene kadar olmamış
Beynimi rahat bıraktığım ayolacağından eminim
O tanıdığına ulaşamazsın dimi?
Doktorun değil canımCanım zaten doktorun ismini adresini falan aldım ondan. Ama gitmedim daha hiç
Judy_K burada benim adetim düzensizlesti ama Bat - 18 Nisan diyeyim
Eskiden benim de hesabım yoktu kenardan izliyordum ben de aynen öyle diyordum sonra girince bu ortama insan alışıyor hepimizin derdi bir hepimiz bayanız bu konuşmaları böyle fbda yaptığımızı düşünsene ben düşünemiyorum
Doktorun değil canım
O tanıdığının
Ay deme kizSenin adetin şimdiden gelmiş gibi duruyor
SağolYok yok o kızı zaten ilk kez tüp kontrolünde gördüm orda konuştuk bidaha da görmedim hiç
1 ay sonra belli olur canım. şu an erkenCinsiyet ne zaman belli olucak inşaALLAH?
Ne kadardr istiyorsunuz ?Malesef bat gitti bu ayda yatti.
Yaklaşık 15 aydirNe kadardr istiyorsunuz ?
Doktora gittiniz mi peki ?Yaklaşık 15 aydir
Gittim 3 ay klomenle catlatma iğnesi oldum olmadi ara verdik 5 aydır gitmiyorum en son bir doktor rahim filmi demisti bilmiyorumDoktora gittiniz mi peki ?
Gittim 3 ay klomenle catlatma iğnesi oldum olmadi ara verdik 5 aydır gitmiyorum en son bir doktor rahim filmi demisti bilmiyorum
Eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz olsun inşallah ha kız ha erkek ne farkederki yeterki sağlikli annesine babasına hayırlı bi ewlat olsun inşallah canım gözün aydın bu arada1 ay sonra belli olur canım. şu an erken
Ewet ya bende aynı soruyu soracaktim arkadaşlarIyi bir doktor tavsiyesi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?