Ay deme kizkiş kiş gitsin gelecekse vaktinde gelsin
Normal sefaf akintiya döndü. Üsüttüm sanirim.Kış kış adet kış kış
Yallah adet yallah
Sky19 seninle ayniyiz bizde 9+3 oldukevet canım geçen hafta dinledik kalp atışıni .eskilerden dediğin gibi kalmamış. şu an biz 9+3olduj rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Ben 28 yada 29 u adet olacaktım 20 sinde dr gittim biliyorsunuz spiral için ve o zaman beta hcg 34 çıkmıştı yani adete 8 9 gün vardı senin ne kaar varEvet beyaz ve kıvamlı benimki de. Bide dünden beridir midem yanıyor. Ama bata baya varsenin akıntı ne zaman başladı?
Kızlar nerdesiniz ki şehir olarak kayseride iyi bir Dr biliyorum ama tüp bebek vs mi istiyo sunuz tam sorun ne benim gebelik sorunluydu eskiler bilir devlettir dr alacaktı yok dış gebelik yok boş gebelik beni strese soktu bu doc dr dediğim bayana gittim sakin aldırma sorun.yok on gün bekle dedi ve dediği gi bide olduEwet ya bende aynı soruyu soracaktim arkadaşlar
tüp bebekte falan başarılı bir bayan nette araştırdım bende baya şehir. Dışından hastası varKızlar nerdesiniz ki şehir olarak kayseride iyi bir Dr biliyorum ama tüp bebek vs mi istiyo sunuz tam sorun ne benim gebelik sorunluydu eskiler bilir devlettir dr alacaktı yok dış gebelik yok boş gebelik beni strese soktu bu doc dr dediğim bayana gittim sakin aldırma sorun.yok on gün bekle dedi ve dediği gi bide oldu
Benim istanbul anadolu yakasi tup bebek değil ama yumurtlama tedavisi görmüştüm simdi bekliyorumKızlar nerdesiniz ki şehir olarak kayseride iyi bir Dr biliyorum ama tüp bebek vs mi istiyo sunuz tam sorun ne benim gebelik sorunluydu eskiler bilir devlettir dr alacaktı yok dış gebelik yok boş gebelik beni strese soktu bu doc dr dediğim bayana gittim sakin aldırma sorun.yok on gün bekle dedi ve dediği gi bide oldu
Olur inşallah canım strese sokma kendini bu da önemli vakti gelince hiç bişey engel olamıyor allah gönlüne göre versinBenim istanbul anadolu yakasi tup bebek değil a yumurtlama tedavisi görmüştüm simdi bekliyorum
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@d_d_m
Pitircik81
@Esmakizz
@kerem34gul
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@cennetyarim 15 şubat
@gzdy 3 mart
V vals_dancer 6 mart
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
@MirAy92 17 mart
@ddenizyildizii 17 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@pembehayaller06 19 mart
@Bikucukbalik 19 mart
@hng-ky 24 mart
@Alya_sura88 24 mart
@Gloke 25 mart
TopraKahveBob 25 mart
@Blueangel34 2 nisan
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
SerAy12 7 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
Judy_K 13 nisan
@limelemon 19 nisan
@Tweety22 23 nisan
@Rapunzelk 8 Nisan duaaaa
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Ben 28 yada 29 u adet olacaktım 20 sinde dr gittim biliyorsunuz spiral için ve o zaman beta hcg 34 çıkmıştı yani adete 8 9 gün vardı senin ne kaar var
HoşbuldukEklerim canım hoşgeldin
Hoşbulduk
Canm benm 3. Denemem basarisiz. Kirmizi kart gorundu. Ekler misin yeni bat 2 mayisJudy_K
Beklenen adet tarihi canmBat ne demek oluyo acaba?
Canım qaliba gelicek adet tarihin oluyor.bildiğüm kadarıylaBat ne demek oluyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?