- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
Yaki ne?Kizlar arastirmalarima gore yaki ile hamile kalanlar varmis hic denediniz mi veua duydunuz mu
Duydum ama denemedim yasmin sen kaç yıllık evlisinKizlar arastirmalarima gore yaki ile hamile kalanlar varmis hic denediniz mi veua duydunuz mu
Bende bu ay alip deneyecem sifa allahtan 5 senelik evliyim canimDuydum ama denemedim yasmin sen kaç yıllık evlisin
Duymuştum canım ama denemedimKizlar arastirmalarima gore yaki ile hamile kalanlar varmis hic denediniz mi veua duydunuz mu
Eczanede satılıyorYaki ne?
Agriyan yerlere yapistiriliyor 3-4 gun cikmiyor ve yakiyor yakı buYaki ne?
Yani nasıl bi.şey ilk defa duydumdaEczanede satılıyor
Bazen a 101 de oluyo
Sıcak tutmasını sağlıyorYani nasıl bi.şey ilk defa duydumda
Tam canım.tşkrlerSıcak tutmasını sağlıyor
Sanırım ağrılarda da kullanılıyor
Sıcak su torbasını da bu şekil kullanan var
Bilmiyorum hiç görmedim içini
Birşey değilTam canım.tşkrler
Seninde hic olmadımı gebelik canm ben 19 senelik evliyimBende bu ay alip deneyecem sifa allahtan 5 senelik evliyim canim
Yok canim hic olmadi 1 kez asilama yaptim tutmadi simdide kendi haline biraktim allah buyuk goruyordur gozyaslarimizi bir gun bizde gülecez inşallahSeninde hic olmadımı gebelik canm ben 19 senelik evliyim
Amin inşallah canım bende 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım netice sadece hormonlar bozuldu bıyık bölgesinde en cok belirtisini gösterdi sağolsun bide bunla başım derttde bütün psikolojim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun inşallah herkesinde bizimdeYok canim hic olmadi 1 kez asilama yaptim tutmadi simdide kendi haline biraktim allah buyuk goruyordur gozyaslarimizi bir gun bizde gülecez inşallah
Amin canim oda cok zor olur yaa allah yardim etsinAmin inşallah canım bende 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım netice sadece hormonlar bozuldu bıyık bölgesinde en cok belirtisini gösterdi sağolsun bide bunla başım derttde bütün psikolojim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun inşallah herkesinde bizimde
Amin canım buda bizim sınavımız demekki bu dünyadakiAmin canim oda cok zor olur yaa allah yardim etsin
Kızlar benim hiç yaşamadığım belirtiler var.ilk olarak göğüsümde damarlar belirginleşti en çokda sağ göğüsümde ve sağ göğüsüm çok hassas.sabah iş yaptığımdada sağ kasığımdan ağrı giriyordu sanki nefesim kesilir gibi.sonra olmadı.bide adet olucam gibi ağrılarım var.hamilelik ola bilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?