- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Canimben cevap vereyim. Ben de olmustu. . gozlerimin altinda yanaklarda... Cok kalmadi. Cok uzun sure kalsa hatirlardm. Gorumceme gostermistim hatta. O da dedi hamilelikten diye
Amin canım haklısın benim bile evleneli 7 ay olmasına rağmen herkes soruyor çocuk düşünmüyor musunuz bi tane olsun Ayy sürekli aynı şeyi söylüyorlar hayır düşünmüyoruz daha demekten dilimde tüy bitti desem yeridir ama anlamıyorlar bu etraftaki millet çok meraklı yaaF Ftmylclk bosverin insanlari. Saglik olsun once. Iki gunluk dunyada sizi incitenlerin iki lafina goz yasi dokup uzlmeyin. Herseyi vakti var. Elbet olacak. Benim de cok baska bir muradim vard. Her gece ruyamda goruyordum. Ne emekler harcadim. Kariyerim icin. Sonra saglik ile ilgili ard arda yasadiklarim. Ne kadar bos oldugunu gosterdi bana. Tabi ki yine insan istesin cabalasin ama hele hele baskasinin kendisini uzmesine izin vermesin. Surda gurbette o kadar yalnizim ki. Saglik diliyorum sadece. Cunku cocuk olduktan sonra en zayif noktan oluyor cocuk. Oyle bir sey ki belki Allah bizi istediklerimiz icin hayirli bir sebepten bekletiyor. Yuzunuz. duanizla gulsun insAllah en yakin zamanda. 2
Amin canım haklısın benim bile evleneli 7 ay olmasına rağmen herkes soruyor çocuk düşünmüyor musunuz bi tane olsun Ayy sürekli aynı şeyi söylüyorlar hayır düşünmüyoruz daha demekten dilimde tüy bitti desem yeridir ama anlamıyorlar bu etraftaki millet çok meraklı yaa
Canım bir şey diyemiyorum çünkü eşimin akrabaları hep bir şey desem direk dedikodu yayılır yani bi de ekleme yaparlar tam olur artık millete dert anlatOnların ağzına laf verirsen direk susarlar laf alamıyorlarsa da sürekli sorarlarzihniyetini sevdiklerimin
Güzel sozleriniz için çok teşekkür ederim. İlk baslarda hiç aklima dusmemisti. Zaman gecti elbet olur diye düşündüm. Ben evlendikten sonra eltim ve gorumcem hamile kaldı. İnanın o kadar sevindim ki. Daha sonra insanlar neden olmuyor bi sorun mu var demeye başladılar beni gördükçe suratlarinda tuhaf bir hüzün. Farklı farklı otlar kurler falan filan. O kadar takmiyordum ama bisey farkettim. İçim aciyordu... bende senin gibi gurbetteyim. Tekim ve 2 yildir emin ol çok büyük sağlık problemleri yaşadım iş bulamadim v.s. o yüzden seni çok iyi anlıyorum umarimher sey gonlumuzce olur ve yuce rabbim bizi daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar verirF Ftmylclk bosverin insanlari. Saglik olsun once. Iki gunluk dunyada sizi incitenlerin iki lafina goz yasi dokup uzlmeyin. Herseyi vakti var. Elbet olacak. Benim de cok baska bir muradim vard. Her gece ruyamda goruyordum. Ne emekler harcadim. Kariyerim icin. Sonra saglik ile ilgili ard arda yasadiklarim. Ne kadar bos oldugunu gosterdi bana. Tabi ki yine insan istesin cabalasin ama hele hele baskasinin kendisini uzmesine izin vermesin. Surda gurbette o kadar yalnizim ki. Saglik diliyorum sadece. Cunku cocuk olduktan sonra en zayif noktan oluyor cocuk. Oyle bir sey ki belki Allah bizi istediklerimiz icin hayirli bir sebepten bekletiyor. Yuzunuz. duanizla gulsun insAllah en yakin zamanda. 2
İyi bari canım ya hoş çok rahatsız ettiğinden değil de başkalarında da oluyor mu diye merak ediyor insan
Amin canım haklısın benim bile evleneli 7 ay olmasına rağmen herkes soruyor çocuk düşünmüyor musunuz bi tane olsun Ayy sürekli aynı şeyi söylüyorlar hayır düşünmüyoruz daha demekten dilimde tüy bitti desem yeridir ama anlamıyorlar bu etraftaki millet çok meraklı yaa
Güzel sozleriniz için çok teşekkür ederim. İlk baslarda hiç aklima dusmemisti. Zaman gecti elbet olur diye düşündüm. Ben evlendikten sonra eltim ve gorumcem hamile kaldı. İnanın o kadar sevindim ki. Daha sonra insanlar neden olmuyor bi sorun mu var demeye başladılar beni gördükçe suratlarinda tuhaf bir hüzün. Farklı farklı otlar kurler falan filan. O kadar takmiyordum ama bisey farkettim. İçim aciyordu... bende senin gibi gurbetteyim. Tekim ve 2 yildir emin ol çok büyük sağlık problemleri yaşadım iş bulamadim v.s. o yüzden seni çok iyi anlıyorum umarimher sey gonlumuzce olur ve yuce rabbim bizi daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar verir
Slm kizlar. Bende bekleyenlerdenim dun test yaptim negatif regl gunum yarin sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada onumuzdeki hafta 1 yasina girecek birde oglum var
Kızlar benim kırmızı yine geldi maalesef.Hayallerimin yıkıldığı an 14 yıldır her ay umut ve hayal kurmak ,sonu yine yıkılış. İnanın artık çok yoruldum canlar
Kızlar benim kırmızı yine geldi maalesef.Hayallerimin yıkıldığı an 14 yıldır her ay umut ve hayal kurmak ,sonu yine yıkılış. İnanın artık çok yoruldum canlar
Ogluma arkadas olsun bir arada buyusunler istedik. Oglumu 1 sene istedik sonunda klomen + catlatma ignesi kullandim o ay hamile kaldim. Oglumdan sonra da bi dusugum oldu regl sandim kanama durmayinca dusuk dedi doktor ama dis gebelikten de suphelendi. Simdi hayirlisi bakalimHoş geldin canım Rabbim oğlunu korusun. Niye acele ediyorsun canım zod olmıycak mı senin için?
Canım gerçekten seni çok iyi anlyorum senin hissettiğin herşeyin aynısını bende yaşıyorum sanki benim yaşadıklarımı hissettiklerimi anltmışsın. Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Hayırlısı olsun sağlık olsun. İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla, tadıyla Salih Saliha evlatlar nasip etsin.Soylediklerin de çok haklısın tabi. Ama artık başkalarının çocuklarını sevmekten onlara özlemle bakmaktan o kadar yoruldum ki. Ne yaptıysam aklimdan çıkmıyor bir türlü. Her gittiğim yerde sorulan sorular, üzgün olmasamda insanların kendi kendine beni teselli etmeleri, başkalarının hamileliğinin benden saklanması, doğmamış çocuğuma beşik siparişleri beni o kadar yordu ki... her adet dönemi gizli gizli aglamalar... sanki herkes bunu basarabiliyor ve sadece ben anne olamiyorum gibi hissediyorum. Şu durumda tek destekcim eşim. İyi ki var. Ama o kadar yoruldum ki
Amin canim. Allah evlat kokusuna hasret birakmasin bizleriCanım gerçekten seni çok iyi anlyorum senin hissettiğin herşeyin aynısını bende yaşıyorum sanki benim yaşadıklarımı hissettiklerimi anltmışsın. Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Hayırlısı olsun sağlık olsun. İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla, tadıyla Salih Saliha evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun cnm. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi diye biliyoruz.Bende bir proplem yok biliyorduk taki Tüpbebeğe başlayana kadar benim yumurtam boş çıkıyor 3 kez tüp yaptırdık 3'de aynı proplem oldu hiç transfer olmadı yumurta boş çıktığı için. Ve tıpta bunun tedavisi yok diyorlar. Ama ben yinede tam 14 yıldır her ay umutlanıyorum o kadar yoruldumki anlatamam. Çevrem hepsi çocuklu hamile çok zor. Rabbime güveniyorum sığınıyorum umudumu kesmiyorum o isterse olmayacak bir şey yok o yüzden umuda devam. İnşallah olacak diyorum.Canım çok üzülümmsorun ne sizde? Niye olmuyor?
Canım gerçekten seni çok iyi anlyorum senin hissettiğin herşeyin aynısını bende yaşıyorum sanki benim yaşadıklarımı hissettiklerimi anltmışsın. Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Hayırlısı olsun sağlık olsun. İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla, tadıyla Salih Saliha evlatlar nasip etsin.
Amin canim. Allah evlat kokusuna hasret birakmasin bizleri
Ogluma arkadas olsun bir arada buyusunler istedik. Oglumu 1 sene istedik sonunda klomen + catlatma ignesi kullandim o ay hamile kaldim. Oglumdan sonra da bi dusugum oldu regl sandim kanama durmayinca dusuk dedi doktor ama dis gebelikten de suphelendi. Simdi hayirlisi bakalim
Allah razı olsun cnm. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi diye biliyoruz.Bende bir proplem yok biliyorduk taki Tüpbebeğe başlayana kadar benim yumurtam boş çıkıyor 3 kez tüp yaptırdık 3'de aynı proplem oldu hiç transfer olmadı yumurta boş çıktığı için. Ve tıpta bunun tedavisi yok diyorlar. Ama ben yinede tam 14 yıldır her ay umutlanıyorum o kadar yoruldumki anlatamam. Çevrem hepsi çocuklu hamile çok zor. Rabbime güveniyorum sığınıyorum umudumu kesmiyorum o isterse olmayacak bir şey yok o yüzden umuda devam. İnşallah olacak diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?