Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım haklısın benim bile evleneli 7 ay olmasına rağmen herkes soruyor çocuk düşünmüyor musunuz bi tane olsun Ayy sürekli aynı şeyi söylüyorlar hayır düşünmüyoruz daha demekten dilimde tüy bitti desem yeridir ama anlamıyorlar bu etraftaki millet çok meraklı yaa

Onların ağzına laf verirsen direk susarlar laf alamıyorlarsa da sürekli sorarlar zihniyetini sevdiklerimin

Güzel sozleriniz için çok teşekkür ederim. İlk baslarda hiç aklima dusmemisti. Zaman gecti elbet olur diye düşündüm. Ben evlendikten sonra eltim ve gorumcem hamile kaldı. İnanın o kadar sevindim ki. Daha sonra insanlar neden olmuyor bi sorun mu var demeye başladılar beni gördükçe suratlarinda tuhaf bir hüzün. Farklı farklı otlar kurler falan filan. O kadar takmiyordum ama bisey farkettim. İçim aciyordu... bende senin gibi gurbetteyim. Tekim ve 2 yildir emin ol çok büyük sağlık problemleri yaşadım iş bulamadim v.s. o yüzden seni çok iyi anlıyorum umarimher sey gonlumuzce olur ve yuce rabbim bizi daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar verir

Kızlar benim kırmızı yine geldi maalesef.Hayallerimin yıkıldığı an 14 yıldır her ay umut ve hayal kurmak ,sonu yine yıkılış. İnanın artık çok yoruldum canlar

İyi bari canım ya hoş çok rahatsız ettiğinden değil de başkalarında da oluyor mu diye merak ediyor insan

oluyor :-(

Onlar hic susmaz ki. Biri olur ikinciyle arayi acma derler. Kilo almissin , kilo vermssin , cocuk ac , cocukncok yiyor , ee napiyorsun o kadar okudun evde skilmiyor musun?, en bomba laf ' erkeklerin kuvveti azalmis kiz cocuk oluyor son zamanlarda daha fazla '

Gecmis olsun canim Allah kimseyi sagligi ile sinamasin. Nerdesin yurtdisi mi kuzum ?

Slm kizlar. Bende bekleyenlerdenim dun test yaptim negatif regl gunum yarin sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada onumuzdeki hafta 1 yasina girecek birde oglum var

Hoş geldin canım Rabbim oğlunu korusun. Niye acele ediyorsun canım zod olmıycak mı senin için?

Hoş geldin canım Rabbim oğlunu korusun. Niye acele ediyorsun canım zod olmıycak mı senin için?
Ogluma arkadas olsun bir arada buyusunler istedik. Oglumu 1 sene istedik sonunda klomen + catlatma ignesi kullandim o ay hamile kaldim. Oglumdan sonra da bi dusugum oldu regl sandim kanama durmayinca dusuk dedi doktor ama dis gebelikten de suphelendi. Simdi hayirlisi bakalim

Canım gerçekten seni çok iyi anlyorum senin hissettiğin herşeyin aynısını bende yaşıyorum sanki benim yaşadıklarımı hissettiklerimi anltmışsın. Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım. Hayırlısı olsun sağlık olsun. İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla, tadıyla Salih Saliha evlatlar nasip etsin.

Amin canim. Allah evlat kokusuna hasret birakmasin bizleri

Canım çok üzülümm sorun ne sizde? Niye olmuyor?
Allah razı olsun cnm. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi diye biliyoruz.Bende bir proplem yok biliyorduk taki Tüpbebeğe başlayana kadar benim yumurtam boş çıkıyor 3 kez tüp yaptırdık 3'de aynı proplem oldu hiç transfer olmadı yumurta boş çıktığı için. Ve tıpta bunun tedavisi yok diyorlar. Ama ben yinede tam 14 yıldır her ay umutlanıyorum o kadar yoruldumki anlatamam. Çevrem hepsi çocuklu hamile çok zor. Rabbime güveniyorum sığınıyorum umudumu kesmiyorum o isterse olmayacak bir şey yok o yüzden umuda devam. İnşallah olacak diyorum.

Amin canim. Allah evlat kokusuna hasret birakmasin bizleri

Amin

Kanama ne kadar sürdü canım? Sancılı mıydı çok?

Yumurtanın boş çıkmasını ilk kez duyuyorum canım kusura bakma hiçbi bilgim yok bu konuda. Ama nasıl olur da tıpda tedavisi olmaz canım?(
Rabbinden umudunu kesme. O Meryem'i bakireyken hamile yaptı. Rabbim mucizelere kadirdir canım üzme kendini.

Bizim aile baya dogurgandir
Zaten kuzenimle sozluyum yani ikimizinde tohimlari baya kuvvetli sorun olacagini pek sanmiyorum
Ayrica sorun olmadigi halde cocuk yapamazsak doktorda esimin spermini yumurtaliga yerlestirirz bnce sizde deneyin
Eger ikinizde de sorun yoksa yuzde yuz hamile kalirsin
Denemekte fayda var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…